Büyük bir keyifle bindiğim aracım, sinyallere turuncu transparan uyguladım, sattığım stickerları kendi aracımda göstermek amaçlı yapıştırdım ve pazar günü güzelce yıkayıp çekimlerini yaptım, umarım beğenirsiniz..
![]()
Büyük bir keyifle bindiğim aracım, sinyallere turuncu transparan uyguladım, sattığım stickerları kendi aracımda göstermek amaçlı yapıştırdım ve pazar günü güzelce yıkayıp çekimlerini yaptım, umarım beğenirsiniz..
![]()
Fotoğrafların çekimi bana aittir..![]()
Aracınız çok güzel duruyor maşallah![]()
Şu E34 kasalardan zamanında it gibi aradım bulamamıştım
Halan daha aşığım bu kasaya
Ön tarafın diğerlerinden farklı sanırım 1995 sonrası kasalarda bu ön böyleydi panjur kısmı
Birde önün basıklığını sağlamak için ne gibi bir çalışma yapıldı
Maşallah güle güle kullan
araç çok güzel maşallah maşallah. tek göze batan arka plaka sanırım. tercih sizin tabi güle güle binin
e34 kasa benim için Bmw'de apayrı bir aşktı.Çünkü genelde Bmw denince akla hemen 3 serileri gelir.3 serileri de çok güzel kasalar e30,e36,e46 olsun..Fakat e34 5 kasalar nadirdir.Özellikle geniş böbrek diye hitap ettiğimiz geniş panjurlu olanları ise çok nadirdir.5.20i'de çoğunlukta 95ten itibaren geniş panjur, istisna 94 olanları var.
5.30 ve 5.40 larda ise 93'ten itibaren geniş panjur.Hala daha aklınızdaysa tavsiye ederim düzgün temiz özenle kullanılmış geniş böbrekli bir e34
Ön kısımın basıklığına gelince aracımı photoshoptan bastım.Photoshop olduğu belli olmayabilir çünkü abartı ve gerçekçi olmayan ögelerden kaçınırım![]()
Photoshopsuz hali yokmu ? birinde 3cm birinde 8cm basmıssın bari orantılı yapsaydın hepsınıde cakozlanmasaydı(ne demekse artık) belli olmasaydı![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Geniş böbrek ve yeni tip ön panjurlu olanlarıylan o zamanlar anlaşamamıştım para konusunda.
Bir ara furyaydı sanırım çok yüksek meblalar istenmişti ve kimse pazarlığa yanaşmıyordu
15 milyar para vermiştim 2 sene evvel
Satıcı tok olduğu için 16 milyardan aşşağı vermemişti.
Biraz para atarsam köşeye 2. arabam mutlaka Clio Rs in yanında BMW E34 olcaktır.10 senede geçse onu kullancam bakıcam shopta olsa basıcam![]()
bende takmıstım bu jantlardan ama ınan bbs lm 19 koydum yıne bıte et luff 19 gıbı durmuyor e34 de beyaz olması yakısmıs on tampon altına m5 lıp guzel durur masallah
maşallah kazası belasız..
maşallah güzel duruyor kazasız belazsız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)