Konuyu başlangıç olarak açıyorum. Fotoğrafların devamı gelecek, upload ediyorum.
![]()
Konuyu başlangıç olarak açıyorum. Fotoğrafların devamı gelecek, upload ediyorum.
![]()
bunlarda benden olsun
kolay yuklensın dıye boyutları epey ufalttım, fotografının orjınalını ısteyen olursa pm atsın lutfen ( Kursat abi senın fotograflarını maıl ile yollayacagım abi )
Kursad abinin roportaj videosu;
http://videos.streetfire.net/video/P...lii_715113.htm
![]()
elinize saglık super bi gun olmuş ankarada olsakta katılsak![]()
en basta kursad abi olmak uzere ahmet abi ve caglara gercekten sonsuz tesekkur edıyorum...bastan asagıya cok guzel bır organızasyondu...vatanını seven kardeslerımız ıle orda olmak cok guzeldi, tarıhımıze orada tanıklık etmek cok etkıleyıcıydı...tekrar zamanlarını ayırıp paralarını ve cevrelerını ortaya koyarak bu guzel gunu bızlere yasatan kursad abı ahmet abı ve caglara cok tesekkur ederım...
tahmın ettıgım gıbı forumdan katılım komık sevıylerde olması uzucu ancak sasırtıcı degıldı...sımdı onlara burdan bır kac bısey yazmak ısterdım ancak konunun guzelııgıne lek dusmesını ıstemem...
Ellerinize saglik , bilindik kisiler katilmis forumdan bu konuda katiliyorum Tunaya . Bu org. dusunen , emek harcayan , destek olan , yardim eden herkese tesekkurler . cok gusel ve etkileyici kareler var , manasi buyuk anlayana .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
bu arada sipşakcı arkadaslarımıza da cok tesekkurler...cok guzel kareler...
Organizsayonu düzenleyen , bizlere böyle güzel ve anlamlı bir gün yaşatan, küçük bir parça dahi olsa da vatanımız için bir katkımız olduğunu hisettiren ve bizimle beraber bugünü geçiren tüm kardeşlerime, abilerime teşekkür ederim...
ayrıca fotoğraflarda emeği geçen arkadaşlarımın da eline sağlık hepsi çok güzel..
guzel bir gun oldu, emegi gecen abilerimize ve aracında yer ayıran Orhan abime tesekkur ederim
ayrıca benı de fotolayan streetcops'a () ve Alper abiye ayrıca tesekkur ederim
bu arada Kursad abinin roportajının videosunu yukluyorum, bi saate falan yayında olur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)