boyle nadide ve efsane aracları gorunce hayattan soğuyorum![]()
araba mı nasıl bişisin sen ya insanın içini gıdıklıyoooo offffffffff offfff offfff
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
Harika tam orgazm spec
coğu bu araclar abudabi ve dubaide yada rajhelcaymah (yazım yanlış olabilir) bunlar bahrein haric en zengin 3 emirlik yanlıs ilginc birsey var
orda yollarda kıbrıs gibi km 1 radar var ve cezalar ciddi can sıkıcı orası insanı için bile gece olunca (bunlardan biri kuzenim kendinsin is f10u var) gece olunca abudabi ve dubai arası 7km arası radar olan high waylerde takılıyormus insanlar ayrıca autodromlara gidiliyormus ve inanın adım bası var nerdeyse ve uygun bu arada U.A.E de türk ehliyeti geçmiyor qatardada bunun dısında her memleketin ehliyeti geçiyor bunun sebebinide öğrendim zamanında bizimkiler kafa kagıtlarından , skk recetesine kadar ellerine gecen her resimli evrağı itelemişler polislere uyanıncada tr ehliyetini adam yerine koymuyorlar
hatta bizzat 1500 UAE Dirham ceza yemişliğim var takribi 400 dolara denk gelir o civar yani
[SIGPIC][/SIGPIC]
suudi arabistandan iyiymiş cezalarkırmızı ışıkta geçmenin cezası 1 gün şehir içi radara yakalanmanın cezası 3 gün hapis + para cezası. Genelde radarların yeri belli geldiğinde yavaşlıyorsun ama sivil gezici radarlar çıkmış şimdi onlar sakat. ( şehir içi hız limiti 120 km/s)
ordada bulundum araba kullanmadım ama ceza evlerinde klima olmadıgını biliorum yazın hapis bildigin ızdırap olur
[SIGPIC][/SIGPIC]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)