wallaha hazır satılanından daha güzel olmuş :D
Printable View
wallaha hazır satılanından daha güzel olmuş :D
valla elinden geliyo bu işler ne güzel kendi tasarımını kendin yarat:D
Cok imrenerek takip ediyorum yaptıklarınızı.. Elinize kolunuza saglık.. Ladaya da masallah..
Elinize sağlık,el emeği en güzelidir:icon_tup:
çok güzel olmuş eline emeğine sağlık çok başarılı .. :)
Çok başarılı olmuş e.s,tavandaki bence gereksiz duran o hava girişini söküp,ön tampon altınada yandaki canardslara uygun bir lip yaparsanız araç çok yakışıklı olur kanımca ;)
Elinize sağlık güzel olmuş
Ellerinize sağlık çok başarılı bir çalışma..
o malzemeden bana 2 tane A4 ebadında gönderebilir msn borcum ne olur bide boya tutuyor mu bak ben sana canardın orj ölçülerini veiim sende bana 2 tane A4 kadar gönder :)
Ellerinize sağlık gzl olmuş
başarılı bir çalışma..
Vallahi Helal Olsun Abim . 10 Numara İşlemler :)
Yalnız Denildiği Gibi Jantların Değişmesi Lazım. 15 İnch Teneke Bile Takılsa Beyaz Renk Araç Kendini Hayli Hayli Gösterir.
Kazasız , Belasız :)
arkadaşlar yorumlarınızı tek tek okudum ilginize teşekkürler :)
jantlar 15" bundan 3 sene önce takmıştık o zamanlar göze hoş geliyordu ama şimdi benimde hoşuma gitmemeye başladı biraz maddiyatı düzeltince mat bronz veya siyah 17" veya 16" replika spoon almaya niyetim var:icon_tup:
aracın alçaltma konusunda bilmeyen arkadaşlar için söyliyeyim bu araçta 4cm lik H&R yay ve gazlı amart. var ama nedense son fotoda bir hayli yüksek çıkmış:beuj:yani bu araç tr de tek spor yaylı amart. lada vega daha fazla alçaltmak için kendim colover yapıcam proje aşamasında:)en azından ön tarafa:icon_tup:
eğer direk 5 veya 6 cm yay takarsak sonuçta ben bir aile babasıyım çocuğum var yani ailemle gezemem ama colover takarsam daha mantıklı :icon_tup::icon_tup::icon_tup:
herkeze saygılar sevgiler:)
cok güzel olmuş gerçekten ama bence jantlar arabayı göstermiyor güzel bi jant seçimiyle araba müthiş duurur
ellerine sağlık :)
Severek izliyoruz :) Helal olsun valla ..
o malzeme nedir inanki bilemiyorum :beuj:anca o kadar elime bir yerden geçmişti reklamcılar kullanıyor tabelalardaki harfleri bundan kesiyorlar hatta daha kalınını gördüm 2cmlik
mobilyacıların kullandığı MDF nin plastik olduğunu düşünün beyaz renkte aynen öyle bir şey ama çok hafif
çok esnek pleksi veya mika gibi kırılmıyor ve çok güzel boya tutuyor bende bir arkadaşa söyledi bulurum dedi :icon_tup:
yada çevrenizde tabelacı veya reklamcı varsa bulabilirsiniz bende büyüğpünü bulursam aracın önüne lip yapıcam
kolay gelsin....:)
başka bir zihni sinir procesi daha:icon_wack
ladaların tasarım harikası anolog zaman saatleri vardır fotoda görüldüğü üzere teybin üstünde ve ben üzülerekte olsa bu saatten vaz geçtim:byebye::byebye::byebye:
http://img13.imageshack.us/img13/8771/580dsc03192.jpg
yerine bir japondan çıkma ama hangisi olduğunu bilmediğim dijital saati kendi saatin gövdesine yerleştirdim kontağı açınca saat görünüyor:icon_tup:
lada armasıda yapıştırdım orjin sanıyorlar:hahaha::hahaha::hahaha:
http://img710.imageshack.us/img710/7042/istanbul005.jpg
ahanda arabada böyle görünüyor ne kadan manyakça ladada artık japon geni var:hehe::hehe::hehe:
http://img84.imageshack.us/img84/2072/istanbul003.jpg
Vay abim vay yaa... Ellerine sağlık valla.
dijitalin rengini nasil dgstrdiniz