Osmancığım, çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Olduğundan daha güzel çıkmış bizim kurbağa :)
Printable View
Osmancığım, çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık. Olduğundan daha güzel çıkmış bizim kurbağa :)
Bozkurt abi tekrar yazıyorum kazasız cezasız.Mükemmel bi aracın var :)
çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın..
masallah))
çok temiz maşlh kazasız belasız
Tünel fotoğraflarını çok beğendim elinize sağlık :) Maşallah aracada :)
bu ne güzellik böyle maşallah :)
Güzel yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim. 16 yaşındaki bir aracın temizini bulmak ve sonra stock duruma getirmek ve bu şekilde tutmak gerçekten ciddi anlamda emek, zaman ve para gerektiriyor. Üstelik modifiye yapılması konusunda baskılara da dirençli olmalısınız. Velhasıl kelam, zor zenaat :D
Şu da bir gerçek ki fotoğrafları çeken Osman kardeşim çok yetenekli. Kurbağamın bugüne kadar çekilmiş en güzel fotoğrafları bunlar. Eşim de hepsini çok beğendi ve özellikle tünel içinde çekilenlerden bir tanesinden poster yaptırmamı istedi.
duragan pozlardan cok hareketlı fotografları sevıyorum, bide gece olunca tadından yenmıyor.
gece hareketlı fotoyu cekmek cok daha zor ellerinize saglık tebrık ederim ;)
Keyifli bir akşamdı,Osman kardeşime ve asistanı Görkem kardeşime teşekkür ediyoruz,
kankamın yeşil gurbaası çok güzel çıkmış,gündüz çekimleride yaparız yakında,,
Şeref kankamın KRC de cırrlop maşallah :)
Teşekkürler herkese yorumları için. Bravo'larıda ayrı konuya koyayım şimdi. :)
bu araba eski sahibinde üzerinde sparco tarzı bir direksiyonla satılan del sol diilmiydi?
mikemmel :D
gerçeken delsol harika çıkmış konuya girmeden bu kadar temiz olacağını beklemiyordum :)
tünel fotoları tam katalog çekimi tadında olmuş maşallah 2 aracada ;)
Kurbağa çok güzel Maşallah. :icon_tup: Jant istiyor ama. :rolleyes:
maşallah kermite rengi ayrı güzel kendisi ayrı güzel su hatları desteklicek bi jant ile bence çok daha güzelleşir :)
Oyuncak gibi duruyor DelSol:) Çok iyi ama, tertemiz, harika.
yorumda bulunan herkese çok çok teşekkürler. :o
jant önerilerinde bulunanlara da teşekkürler.
üzerindekiler orijinal del sol jantlarıdır ve temizini bulmak imkansız gibi bir şey. bu yüzden değiştirmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum. bu modelin ellenmemişi ve bu şekilde orijinal kalmış olanının sayısı ülkemizde bir elin parmaklarını geçmez. bırakın jantları herhangi bir yerine dokunmaya bile kıyamıyorum o yüzden.
o değil ;)