konu baslıgını gorunce bızım mayemi tayfun zanlettım bı hevesle gırdım nutella fotoları gelıcek dıe ama husrana ugradım.
konu baslıgını gorunce bızım mayemi tayfun zanlettım bı hevesle gırdım nutella fotoları gelıcek dıe ama husrana ugradım.
et giren yere dert girmez.
araçlar güzelde arkadaşlar çoğu basık değil ama hepsi oem helezon üstünde gidio.bikaç tanesi basıktı yada öyle görünüyo...
Faruk Kartal
Araba cenneti sanki![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
ilk resımdekı heralde bızım burdakı kendı gıbı bısı :d
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
SLR ve F430'u aynı karede bir miami'de bir de filmlerde görürürüz sanırım.
"Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."
miami deyince baska seyler geliyor adamın aklına tamam araclar güzel süpereminimki sadece arac resimleri cekmemişsindir
![]()
hocam sen naptın yaaaneden milletin moralini bozuyosunuzz.offf şunların güzelliğine bak.adamlar hep gangsta
![]()
Ben elinizdeki diğer fotolarıda merak ediyorum![]()
![]()
![]()
Ahh ah adamlar nerde biz daha nerelerdeyiz![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
sabah sabah harbi moral 0 oldu ya![]()
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
SLS ve F430 un oldugu karede arkada birde lp vardi ama cekemedim 3u oynasiyolardi resmen
Asil guzelliklerinde fotograflari var tabiiki. Bu araclarin surus keyfine varamadim ama diger guzelliklerin keyfine vardik
diger fotograflar facebookda fln var ama buraya koyamadim tabi
Hakikaten burda yasadigimiz hayat degil, donunce 2hafta kendime gelemedim depresyondaydim dondugumde
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)