Burda da 1969 Mustang vardı kırmızı süper birşeydi
@hddsheriff şu kırmızı/beyaz ve siyah araba arasında ki küçük aracın yakından fotoğrafı var mı nedir merak ettim açıkçası?.
+Austin Healey çok iyi duruyor ya.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
iyi bir konu olmuş bendede var yadigarlar yuklerım bırazdan
bizim arka sokakta bitane atıl vaziyette toz içinde stock bi tane clio 1.6 16V var tek kapı siyah aslında bir soruşturmak lazım güzel duruyor
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bildiğim kadarı ile burası Mersin'de vefat eden ünlü esnaflardan birinin kendi vefat edince varisleri anlaşamıyor mahkeme fln bunlar gibi birazdaha olması lazım ayrıca evler fln hepsi böyle yatıyor diye biliyorum evim yakın olunca gidip sormuştum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum tabi, her geçişimde iç çekerek bakarım![]()
kırmızı porsche un jantlar çok iyi
Yedpa c caddesinde bazen görüyorum ben hafta sonları
![]()
bundan en az 23 25 sene önce vefat eden dedemde bu eski türk filmlerinde taksi olan chevroletlerden varmış.(adını tam olarak bilmiyorum) arabayı satmamış ama nerde ne olduğunu bilen de yok. plakası nı eski resimleden bulucam bigün. keşke aracı bulma şansımız olsa
![]()
üst apartmanın bahçesinde orjinal renault 12ts var 70 lerden kalma plakaları bile üstünde normalde kullanılıyodu ama 2 senedir bahçede duruyo artık fotolıycam onu
Galeri değil veya terkedilmiş değiller.
Mersinde herkezin bildiği DONDURMACI HALİL in arabaları.
Rahmetli ihaleden vb araç almayı çok severmiş 2 katlı otobüse kadar var oğlu baba onu napıcaz dediğinde dursun lazım olur dermiş
Evrakları eksik olanlar var porscheun falanda plakası yabancı plaka 6 ay giriş çıkış mevzusu geçtiğinden uzun süredir trafiğe çıkamıyor kimininde evrakları kayıp..
Ama sahibi belli vede terkedilmiş değiller![]()
Ben gordum cekmecede ama yatmiyodu duruyodu pampajantlarina pacaliklarina kadar orjinal stoplari falan cincik gibiydi kirmizi. Hatta tombulada gostermistim
ama sana gostermicem
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)