İnanmıyorum!!! GTO mu O!? :|
Pontiac Parisienne![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
evet 67 impala 72 caprice classic ve 60 impala cabrio var orj ama özel ve hazırlanmakta olan araçlar oldugundan foto koyamıorum malesef bide cuda var yatan oda proje aracı 528 hemi konucak ama daha 1.5 yılı var şuan bitik ve pas içinde onuda çekmek isterdim ama hem üstü kapalı hem fazla özel foto yasak![]()
çok fena merak ettim öyle böyle değil görmek istesek mümkünmüdür? Bi ustanın dükkanında falanmı yoksa özel garajdamı? kesmemi orj tentelimi ? : SS mi? düz mü?çok mu soru sordum
kavacıktaki hyundai bayiinde bi porsche 944 yatıyor ne zamandır, yolum düşerse gidip bakıp bakıp duruyorumlastikleri patlak yatıyo öyle gariban gariban. satılık mı diye soramadım fırsat olmadı ama içi tertemiz olmasına rağmen dışı çamurdan katran bağlamıştı
küplücede eski kasa (bayağı bi eski bilmiyorum şimdi modelini falan) kartal var, tertemiz cillop gibi, kilometresi de 110bin falan olması lazım orjinal, branda altında yatıyor sürekli. sahibi arada sırada yıkayıp yağlayıp marşa basıp bırakıyor öyle. küplücenin yukarılarında bi mahallede mk2 honda accord yatıyorki o arabaya hastayım. yerinden kıpırdadığını görmedim ama tertemiz, çiziği bırak toz bile yok arabada. aşırı diri duruyor. sahibi kimse çok iyi bakmış. bilmeyenler için temsili resim koyayım, görmek isteyen olursa müsait vakitte gider çeker koyarım fotolarını.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...1983Accord.jpg
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
1 tane daha aklıma geldi yazayım hemenbursa'da görükle göçmen konutlarında, yol kenarında duran beyaz bir trabant var. sanıyorum yeryüzündeki en temiz trabantlardandır. araba sürekli yatar ama pas çürük dökük yok arabada. son derece diri duruyor. sahibi satarsa alıcam onu pıroceden pıroceye koşucam ama sanmıyorumki satsın
![]()
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
ben en çok ta yatan mercedes lere çok üzülüyorum.Caanım S ler lastikleri patlak , çürük haşat şekilde yatıyo sokak aralarında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)