Odtü klasik araç müzesinin yanındaki açık alan
malesef ki çogunun kapısı açık camı kırık bazı ögrenciler alem yapmış içinde içki bira şişeleri dolu
1956 model ford'un eski bakımlı hali
burasıda iç kısmı gitmek isteyenler için
![]()
Odtü klasik araç müzesinin yanındaki açık alan
malesef ki çogunun kapısı açık camı kırık bazı ögrenciler alem yapmış içinde içki bira şişeleri dolu
1956 model ford'un eski bakımlı hali
burasıda iç kısmı gitmek isteyenler için
![]()
#RenaultSport Clio-R
reo ya bak benzin canavarıaskerlik anılarım geldi aklıma.
) kamyonun benzinli olduğunu duyunca şok olmuşdum
)
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Yunanistan gezimden atıl vaziyetteki araçlar. ***** kriz sebebiyle sayıları baya artmıştı. Fotoğraflar Komotini(Gümülcine) ve Kavala'da çekildi
![]()
30 bın olmasada 20 bın(Şener sen gıbı ) swallowtail dıye arastırınca gorursunuz 74 senesınde ılk nesıl golflerde olan ıngılız sacından yapılan gunumuzde nadır bulunan modeldır kucuk stopların hepsınde yoktur en belırgın ozellıgı arka panelın kıvrımlı olması
![]()
@ #1106, Kavala memleketim, gerçekten kriz ve sonrasında çok araç yatıyor, çok komik paralara satılık olanlar var.
20'de etmez. alt tarafı swallowtail. çok önemli bi detay değil bence. selçuk abi sonradan yaptı kendi arabasını. sahibinden'de 25'e pirelli edition orijinal GTI bekliyor ne kadar zamandır. 12'ye tertemiz RBT GTI varonlar dururken kimse 4 kapı arabaya swallowtail diye o paraları vermez. maksimum satılacağı fiyat 8 - 9 arası. İstenilen paraya bakmamak lazım. satılan önemli. Yoksa artık 10.000'in altında mk2 kalmadı
![]()
fıyatlar tartısılmaz ne mk1ler bılıyorum ne fıyatlara satıldıgını ne mk1 ler bılıyorum cok cuzı fıyatlara satıldıgını bknz: ben turbo dıesel mk1 aldım cuzı bı fiyata
swallowtail konusuna gelınce sonradan herkes yapabılır sen bılıyorsun benım kaporta parcalarını bastırdıgımı hepsı basılır 4 kapı bana daha guzel gelıyor hem kullanım hem gorsellık acısından![]()
mk2 de fıyatlara bakarsak mk3 ler mk4 fıyatları ıstıyolar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)