Süper. Peki cooler ı içeriye o kadar uzağa koymanın özel bir nedeni var mı?
Printable View
Süper. Peki cooler ı içeriye o kadar uzağa koymanın özel bir nedeni var mı?
fox body tam gazsız 9 saniye maşallah
hay maşallah o ne oyle ya
6.3v8 + gt 47 + turkiyede? :eek::eek: ayip ama ya.moralim bozuldu:( olan var olmayan var:D masalalh
Eyvah yahu cok iyi olmus..ismail abiye rakip geldi yeni :)
kafamdan buyuk turbosuu var masallahh basarılı bır calısma olmus :)
ön kaldıranlardan değilmii bu yaa :D mşllhh
müthiş bişey bu..
Guzel valla, ellerinden oper burasi ;)
Ooo Cem Bey ;) 6 sene oldu, yakinda gelcem hep diyorum ama bir turlu nasip olmadi daha, kesin artik gelip biraz hasret gidermemiz gerek :)
Video oldugunu nerden biliyorsun? :P Video edit bilgisayarini formatliyorum shu anda, o biter bitmez video montajlarina basliyacam.
Su/Hava Sogutucusu (water/air intercooler). Bagajda benzin deposununda su deposuda var, icine buz + su ekleniyor vede bu havayi sogutuyor. Depo bagajda oldugundan sogutucu da arabanin icinde, bunun herhangi bir hissedilir dezavantaji soz konusu degil.
Sofor tarafinda olan kisimi su deposu, yolcu tarafinda olan ise benzin deposu.
http://www.maniazeri.com/wp-content/..._Fuel_Cell.jpg
On kaldirmayi bosver, cok sert bir kalkista eger dikkat edilmezse takla atma imkani cok yuksek, sokakta surdugunden "wheelie-bar" denilen olaydan takmiyor bu arabaya.
Ya arabayı geçtim, ilk ağızdan bu bilgileri duymak gerçekten çok güzel. Çok teşekkür ederim kendi adıma.
ooo cok güzel yanlış anlamayın ama meraktan soruyorum turbo ordan yeterli havayı cekebiliyormu
Ayip ediyorsun, ne demek, sormak ayip degil. Zaten bunu cogu kisi soruyor. Cevabi ise evet, shu ana kadar bir sorun olmadi, turbonun boyutu yuzunden zaten takacak yer cok az. Tam optimize bir yerdemi? Hayir. Duzgun calisiyormu? Evet.
Umarim sorunun cevabini verebildim :)
masallah öuazzam bi arça olmus yanlız....
Bu canavarın şanzumanı nedir ? yada bu kadar güçlü makinalarda amrikada otomatik şanzumanlar kullanıyorlar.
Bununla ilgili bilgisi olan varmı ?
süper ötesi bir cihazz
fena üstü fena :s