hiç alakası yok kardeşim makarayla....ben o gun serhatustanın ordan döndüm köprüye gelmeden s2000 ve corsa yanımdan geçti s2000 kapadı gitti zaten corsa önümde çokta tatlı sağ sol oynadı mı arabaylabende yazarken buraya mecaz olsun diye s2000den iyi yanlıyor dedım maksat corsaya maaşallah demek 200sx demedım de s2000 dedım m3 demedımde s2000 dedım yani ortada makara kukara vs... ilgisi yok
onur sana onu diyen arkadaş olayı abartmış baya sıkıntı yok konu çözüldüyse beni bilen bilir önden çekiş arkadan çekiş yanlarım sıkıntı yok arabam basık olsun yeter![]()
m3 te 200sx te s2000 kadar yan makınası sonucta ornek verrken corsa ıcın onlardan birini değilde s2000 örnek verdım o anlamdazaten o gun s2000 i anlık gördum yanladı yanlamadı sözüm kişisel değildi orda yanlıs anlasıldı zaten......
bızde violette e36 3.25 var s2000 turkıyede de egzozuna bayıldım demıstım sanırm yada yaylada sık sık gordugum bı arac demısımdır öğretmen evııın orda genelde
doğrudur tanısmadıgımız için karman çorman oldu dediklerim bambaşka anlaşıldı vs.. umarım tanısırız cumartesı ıstanbulda olursam fors ta olucam yenı aldım yada tekrar aldım diye geçiyorsa s2000turkiyede demişimdir ısınma turu dıye o corvette arada serhat ustanın orda duruyor sanırm görüyordum ama s2000 bambaska benım gozumde tekrar maşallah butun araçlara nazar değmesin
Egzozun tekine ne oldu onur senin geçen kumburgazda gördüm aracıda yoktu sanki
[/QUOTE]
teke düsürdüm baska eksoz koydum.
dun aksam cadde uzeri bir cafenin onunde kaldırımın ustunde bi merso duruyordu yanından gectik bu o merso galiba cok sık...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)