saatler orjinalinde var zaten o sadece saatin birini sökmüş yerine AEM takmış:p
Printable View
arabanın motorunun ne motoru olduğundan hiç bahsetmeyelim bence :) yanına gittiğimde üstüne kafamı koyup uyuyasım geliyo her seferinde
biliyorum orj. Olduğunu Almancıyım ya ben :p turbo e30 da olduğu gibi, kopyacı mercoo :)
fekat öyle ayem saat takmak pek mantıklı değil.
Mantıktan kastım orj. Sadık kalmak çok daha doğru. sonuçta o bir Evo. Jsv devir saati ile aynı sayılır :p
tabi mal sahibini bağlar :) bize pek düşmez
arkadaşlar araba bildiğiniz türkiyedeki 2.5 lerden değil body si kanadı dodikleri hepsi fabrika çıkışı ilanı olanlar normal 2.5 16 amg paket bunun evo1 i var kanadı daha alçak dodikler yok bu araç evo2 başlığa eklerse arkadaş sevinirim ayrıca o saatlerin bi nedeni var o motor dıştan emme hariç diğerleri gibi gözüksede öyle değil duyunca sizde şaşırıcaksınız ama ben şimdi söylersem yanlış olur
maşallah maşallah...
bunun motoru biraz daha sexy birşey aynen söylemek yanlış olur :D çok görüyorum bu aracaı dayımın dukkanın karsısında bu dukkan :)...
valla zaten kasa super ama motor :D:D:D
motor şaka aslında bide hondalar devir çeviriyor derler hımm ;)
bi typer la yurumesını görmek cok sevklı olur mesela :)
tunç bu maslaktaki 450 hp lerde olan mı ?
Hay maşallah ;)
o bahsettiğiniz balköpüğü turbo olan sanırım tayfunun arabası o baya tehlikeli şu an yapılıyor bu atmosferik zor tutuyorum kendimi söylememek için :)
Hey maşallah hayallerimizin arabasıydı zamanında
hass...olay budur işte...Almanya da bi gokart pistinde dekor olarak kullanılıyordu ozman detaylı incelemiştim gerçek anlamda hissederek :rolleyes: ondan orda bile dekordaydı...Helal böyle saklanmış.
Masallahh çok güzel duruyor
söyleyin ya sırlarınızı mezaramı götürceksiniz :D