|
|
#1 | |||
![]() |
Aldigimdan beri bakim yapamamistim henuz yapma imkani ve maddiyati bulabildim arkadaslar bu ay..
* Triger Kayisi ve gergi bilyasini degistirdim * Ust kapak contalarini degistirdik (buji contalari ve ust kapak contasi toplam 5 adet.) * Benzin ve Yag filtresini degistirdik * 10w - 60 new extended life Mobil 1 yag olarak degistirdik yagini * Bujileri ngk (standart) olarak degistirdik * Ust kapak boyadik Yarin honda motor co. yazisinla amblemi zimparalicam arkadaslar, motorun uzerinde nasil durdugunun resminide yarin ceker koyarim bugun sarj bitti bu kadar cekebildim. Arabam 161.000'de hala uzerinde orjinal triger kayisi olma imkani nedir arkadaslar? Eski kayisi dayco degil, made in japan oem yukaridada resimleri var..En yakin zamandada yuruyene bakim yapacagim insallah.. Bu tur islerde bende calisiyorum arkadaslar, ustaya ciraklik yapiyorum arabayi tanimak icin. Buyrun resimler sizinle.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html Son Düzenleyen Time-R; 05-09-2010 00:02. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: yok
|
kayışın SUN marka.. japon yan sanayi ürünüdür.... OEM dğeil yani... Oem olsa üstünde kayış diş sayısı + HONDA çıkarması olur markasıda "GATES UNITTA"'dır...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
maşallah allah kaza bela vermesin eski arabamda triger koparan biri olarak değişmişmiidir acaba diye düşünmenin ne demek olduğunu iyi bilirim en iyisini yapmıssın
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: clk200k
|
trigerin yazıları iyi duruyor silinmemiş, önceden değişmiştir kesin
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]() |
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |