|
|
#1 | |||
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
Alıntıdır. Engine L15A (Stock) Spoon Tank Cover T1R radiator hose set Mugen radiator cap Mugen Oil Cap Interior Mugen Doors Sill JDM Sunvisor Honda flare holder & flare case NRG Short Steering Wheel Hub NRG Quick Release Steering Wheel Mugen Stering Wheel Mugen gauges pod Defi Oil Pressure Gauge White JDM Hazard Light Switch Mugen Rear View Mirror Cover Mugen Short Shifter Mugen Shift Knob Mugen Leather Shift Boot Mugen Side Brake E-Brake Cover Mugen Sports Pedal JDM Armrest Console Exterior HID 8000 (hight/low) OEM Red H Rota Circuit 8 16" Seibon CF Hood JDM Side Marker JDM Power Folding Mirrors Mugen Spoiler Mugen Front Lip Mugen Side Spoiler Mugen Window Visors ARP Extended Wheel Studs Mugen Rear Lip Mugen License Plate Bolts Mugen Sport Concept Sticker Set suspencion C-Pillar Bar (gunmetal) Cusco Front Strut Bar Tein Suspencion EBC Brake redstuff Pads Brembo Cross Drill & Slote T1R Sway Bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: II cetV adnoH
|
güzelmiş fakat benim Türkiyede en begendigim jazz renk sadelik görsellik olarak melih Ö nün jazz dı oda sattı heralde......
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
Melih abi sattı.ama 1-2 parça söküp sattı.Ben o fit'in önden plakasız olan halini seviyordum.Kedi gibi
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
k20 li bi jazz ımın olmasını cok isterdim
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
tam bir capon
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]()
Otomobil: 1.4 tdci İstanbul Kart.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
k20 li mi ahmetcim aman Allahım nasıl sözler bunlar senden hemde ahahahah basımıza tas yagacak
![]()
__________________________________ Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
Çok piyango bir araç supriz yumurta gibi sanırım Spoon un vardı birtane videolarıyla çok hoşuma gidiyordu sesiyle gidişiyle. __________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
aynen motor bakımından farklımı deilmi bilemem ama melihinki daha güzeldi..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: M.B
|
nice
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Bir ara mutluhanda kırmızı jazz vardı 210 hp sanırım k20 motorluydu sagdan direksiyon o araca ne oldu ??
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Clio DCI :)
|
1.5 vtec motor var bunlar fena bişey fena. İsterdim trde olsun bunlardan biraz mıncıklayınca şaka aleti olabilirler bence
özellikle k20 oturtunca Çakma fitimi beğendiğinze sevindim sağolun. Jazzlar biraz dokununca çok hoş oluyorlar ![]() o zaman türkish çakma fiti analım Şuandaki halini görmek istemiyorum berbat haldeymiş :S![]()
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Otomobil: Kafadan dip basık 1.9 Vivaro:)
|
aga pisikoloji bozmasana sen ya
noktaydın zaten bak gene aklıma geldi arsivdeki fotolara bakıorm Melih FİT
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
bu jazz larda k20 olması lazım
__________________________________ CRM |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
bir tane var mugen özel olarak yüklemişti.Hatta Mutluhan'da bir hafta kaldı sergilendi kırmızı ynar döner bişeydi mübarek.
Şimdi daha dikkatli inceldimde jazz güzel araçmış yeni fark ettim old school car niyetine binilebilinir.Hoş şuanda şahin olsada binerm neyse.....
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() Son Düzenleyen bilalMW; 14-09-2010 23:24. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 98 Sedan Vti - FJK (Sold)
|
Melih'in fit'in son hali daha güzeldi.
__________________________________ "ÖFE" Photography FJK'ing (Sold) Gönül Otomotiv Mekanik Garaj |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|