10 numara,maşallah.
Printable View
10 numara,maşallah.
harıka cumlesı az kalır bu arac yanında...
maşallah çok güzel araç
Amg fikride benden cıktı :) herkes kendıne pay biçmeye basladı bu projede yakında serkan abı sadece ARP'ın soforu olacak :)
Masallah noktaa:D
çok şık olmuş güzel fikir :D uğraşmaya değmiş...
Araç gerçekten güzel.German Style diye yollarımızda dolaşan(birkaç araç hariç) araçlardan daha güzel duruyor.Bunda samimi söylüyorum bizlere gösterdiğiniz fotoların da etkisi var.Çünkü kaliteli çekimler ile sonuç daha güzel oluyor bence.Bazısı aracın tozlu,kirli vs. fotolarını çekip koyuyor;tamam araç German Style ama sunum yanlış..O da o araçtan almam gereken hazzı alamamama sebep oluyor..
Yanlız ne yalan söyleyeyim;"yıldız"lı jantları maalesef yakıştıramadım.Ofset olayı güzel ama bir Merc jantı maalesef bir Bmw'ye takılamaz bana göre.Ayrı dünyaların insanları misali..
Paylaşım için teşekkürler.Allah kazasız belasız binmenizi nasip eder inşallah..
Abicim estf. sana laf yok :) SEn gonlumuzun bir numaralı fotorafcısısın :icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: sen ne dersen o REİSSS :) Arabayı her gören laf atmaya basladıda serkan abiye bunu boyle yap demıstım yaptın oldu gıbısınden :) ondan demıstım sana laf attıgımız yok abi :) saygılarrrrrrrr Ko®ay abi :)
aynen abicim sonuna kadar katılıyorum :) biz anca boş konusuruz adama fikir degil para vermek lazım :D oda herseyın farkında dımı ama :D
gercekten cok ıyı super... Allah kaza bela vermesın masallah.
araca maşallah çok güzel..korayım seninde ellerine sağlık çekimler güzel olmuş....
işte bu süper tek kelimeyle arkadaşlar bizde yapabiliriz ne eksiğimiz var ki yapanlardan kazasız kullanman dileğiyle.
komalık.....!
maşallah kazasız belasız.araç 10 numara:icon_tup::icon_tup:
maaşallah, kazasız belasız, cezasız inşallah :)