Gariban(Gökhan) kuzenimin S2000'inin son hali allah akıl fikir versin diyoruz ve bence çok güzel olmuş![]()
Gariban(Gökhan) kuzenimin S2000'inin son hali allah akıl fikir versin diyoruz ve bence çok güzel olmuş![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Emegine saygı duymak lazım maşallah.. Ama bana göre s2k gibi zarif bi çizgisi olan arabaya bu tür hard tune pek yakışmıyor.
Tango-1 never dies.
evet maviye kaplamıştık sonra bu renkde karar kıldık aslında benim mini cooperım bu renk olcaktıfakat kıyamadım boyasına
![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
şahsi fikrim s2000 siyah olucak yerle bir olucak camlarda simsiyah olucak,hardtoplı olucak ve köpek gibi parlıcak... baranın eski arabası gibi...
ama buda güzel değişiklik iidir.Kazasız belasız.
Maşallah Maşallah gunmetal jantlar ile daha güzel olucağı kesin. çok güzel olmuş mayk![]()
Failure is not an option.
iki gün önce sefaköyde gördüğüm aynı renk s2000i gariban turuncu yaptı yazılarından sonra onunki sanmstım hatta plakası erk gibi bişiydi plakada değişmiş dedim kendi kendimeama deilmiş
maşallahallah kaza bela vermesin.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bence mavi daha güzeldi
Mat turuncu s2k cok kötü duruyor bu yine ona göre bi nebze daha iyi.
Masallah![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
masallah cok guzel olmus... =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)