Merhaba Arkadaşlar bu sitedeki profesyonel fotoğrafçı arkadaşlar gibi çekemesem de dün akşam fotoğraf makineme şahit olan kişilere ve dün kü gece de olan yeni tanıştığım dostlarıma bu amatör fotoğraflarımı armağan ediyorum. M.KAM
![]()
Merhaba Arkadaşlar bu sitedeki profesyonel fotoğrafçı arkadaşlar gibi çekemesem de dün akşam fotoğraf makineme şahit olan kişilere ve dün kü gece de olan yeni tanıştığım dostlarıma bu amatör fotoğraflarımı armağan ediyorum. M.KAM
![]()
ellerine sağlık,ama bi eleştiri yapıcam müsadenle,renkleri ile çok oynamıssın gibi geldi banabuda görüntüyü bozmuş biraz ama yinede açılar güzel ellerine saglık
![]()
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
hele şükür bir kaç foto![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
eline sağlık çok güzel fotolar ve araçlar..![]()
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Maşallah hepsi birbirinden güzell
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
valla melik ellerine sağlık aynen renkleri çok kurcalamışsıngenede sağol uğraşman bile yeter bilalin fotolarıda bekliyoruz
![]()
ellerıne saglık abıcım nıhayet bı kac foto gorebıldık =) bazı fotograflar net olmasada ortalama ıyı emegıne sağlık![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
maşallah araçlara
azizim jant yapmışız![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
güzel kareler elinize saglık, renk de hem fikiriz sanırım,
aziz o jantlar eskilerin yanında çok sönük kalmamış mı![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Beyler benim fotografla alakam yoktuis'ten çıktım buluşmaya geldim çantamda dijital fotograf makinem vardı baktım arabalar guzel dedim Melik maksat hatıra olucak birkaç foto olsun
sonuc bunlar arkadaslar
renga renga renk hehehe
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)