hepsi güzel parlamış maşallah
Printable View
hepsi güzel parlamış maşallah
güzel kareler maşşallah araçlara
daha fazla resim istiyoruz.:)
Olaysız sonlansaydı topluca real'e veya uygun başka bir yere gidip fotoğraf çekme fikrimiz vardı.
Hatta biz önden gittik real'e bekledik baktık gelen giden yok aradık ve gelişen olaylardan haberdar olunca döndük.
İstediğimiz gibi olsaydı her aracın ayrı ayrı güzel fotoğrafları olacaktı. Napalım kısmet :)
Başka zaman inşallah.
valla kötü olmuş o olay bizde toplanmışlar konuşuyolar sandık uzaktan yaklaştıkca baktık polis bize sağ çek diyor tabi soldan kapadık 4 arabaydık 3ümüz kaçabildik :D
:)) ellerine sağlık..
Otoparktaki spyshootlar da güzel olmuş :D
çok güzel bir gün geçmiş belli de ne gibi bir tatsızlık oldu ....??
Çok güzel kareler herzamanki gibi maşallah;),tatsız olay neydi bilmiyorum ama Son Cila Buluşması olması üzdü beni !
yok canım ne spy'ı alenen çektim hepisini :D:D
çevredeki vatandaşlar egzoz sesinden duydukları rahatsızlığı polise bildirmişler
mekan da karakola 50 metre mesafede olunca sıkıntı yaşandı çok sayıda arkadaşın
park halinde duran aracına ceza kesildi vs.vs.
maşallah butun araçlara
[QUOTE=Boozer;1778713]
http://img177.imageshack.us/img177/7630/imgp5698.jpg
ama en güzeli benimki :D:D:p
[QUOTE=Boozer;1783204][QUOTE=
kaputun durumu nasıl? mekan ayarlayalım da haftaya girişelim komple bi :D[/QUOTE]
Bilalim ellerine sağlık gayet güzel maşallah bu hafta içi kısmetse vericez arabayı artık ondan sonra ya Jap yada bı gc8 e atarız allaın izni ile :)
okan 124 maşallah AC'den daha temiz ve orjınal..:p:icon_tup: :D
tüm araçlara maşallah hepsi birbirinden güzel çıkmış... :icon_tup:
gelen herkese teşekkür ederim mekanın ceza yemesi giibi bir durum söz konusu değil arkadaşlar öyle bir sorun yok sadece ben en başından uyardım gelen arkadaşlar arabalarını bağırtmasınlar diye sağolsun bazı arkadaşlar dinledi bazıları dinlemedi genede güzel bir gündü :)