http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...59633753_n.jpg
Printable View
Çekimlerimiz çok eğlenceli geçiyor ! | Mert Gündoğdu Photography
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...47410305_n.jpg
çok yakında hemen hemen 2 hafta içinde kısmetse boyaya giriyorum aracım çıktığında sizi rahatsız etmek isterim arşivinizde birazda eski araba olsun:D
Eski otomobillerle ilgilenmiyorum ne yazık ki..
Elinize sağlık kareler çok güzel
güzel çekimler ellerinize sağlık..
Ekipman değişikliğine gideceğim için satılık ürünlerim;
Canon 100mm 2.8 = 950TL kutu + orjinal parasoley
Canon 50mm 1.4 = 650 TL kutusu yok
Yongnuo 560 Mark II 2 Adet = Adedi 150 TL
Canon 580 EX II 1 adet = 750 TL Kutusuz
RF-603 x4 : 160 TL Kutulu.
Flaşlar satılmadan tetikleyecileri satmayacağım.
eline sağlık çok başarılı
Zaman ayırıp yorumladığın için teşekkür ederim.
hepsi çok güzel izle izle bitmiyor maşallah..
Mert, çekimlerini takip etmeye çalışıyorum otomobil fotoğrafı konusunda başarılı bulduğum kişilerden birisin.
Ferrari fotoğraflarında dikkatimi çeken yansımaları çok güzel halletmişsin ama kendi aracına özenmemişsin sanki
scirocco'nun ön tamponunda şemsiyeler var :) belki de kasıtlı olarak dokunmamışsındır araba siyah olduğundan
çizgileri iyice kaybolmasın diye. Başarılarının devamını dilerim.
B.Battal:
Ferrari'nin yansımaları beni deli etmişti, gerçi photoshop'ta silerken daha da delirtti açıkcası, ama temiz iş çıktı :)
Scirocco'daki olay dediğin gibi, eğer parlayan yerleri de siyah yapmasaydım hiç hat olmayacaktı. Sadece far ve turuncu gündüz farlarını ortaya çıkarmak için çektiğim bir kareydi. =)
Yorumun için teşekkür ediyorum..
Strobist kral desek yeridir..
Çok iyisin :)
Severek takip ediyorum seni maşallah :)
Bi daha doğrusu farklı 3-4 benzer fotoyu photoshop üzerinden editleme videonuzu izlemiştim. Arkaplanda "smash my picture" çalıyordu. Büyülenmiştim o videonun sonunda çıkan fotoyla. Bu sayfanın başındaki ilk foto da onun gibi bir eser sanırım.
Çalışmalarınızın devamını diliyorum, meerakla takip ediyorum. :)
Cok basarili fotograflar.Facebooktan da takip ediyorum.Ozellikle sabahin korundeki derslerde karistirinca insanin ici aciliyor :D Elinize saglik :)
M3 CLS'ye hayran kaldım. Tebrikler. :)