aşkıncım abc nin sahibi arkadaşım.Ben rczyi değil onu ziyarete gittim.Gitmişken rcz nin bi tadına bakayım dedim:DSağolsun kırmadı.
Printable View
Anladım abicim :)
o kadar para verilmez bence bi 80 bine e36 m3-106- vtec alırım. çeşit çeşit binerim.
80bine sıfır olarak alınabilecek en şekilli arabadır :)
tam bir kız makinesi ;)
10 numara olmuş bence siyahı güzel
bence tt den cok daha dikkat ceken ve guzel bir arac tt nin yuzu eskidigi icin soyluyorum.bu arac peugeot un olmasaydi bu yorumlar cok daha olumlu olurdu,ben 156 ligi kisa bir yerde test ettim tam otomatik sanziman olmasina ragmen hizli bir arac,ic mekana yansittigi motor seside cok hos.keske arkadan itis olsaydi diyorum sadece.birde 2.elle kiyaslamak yanlis,tabiki o paralara cok daha iyi 2.el araclar alinabilir ama 0 a ilk sen bineceksin...
pejo 106 dan yıllar sonra iyi bi araba yaptı tebrik ediyorum,geçende köprüde denk gldi beyaz renkde çok begendim..
Siyah 200 lük olması lazım. Sadece tek renk diye biliyorum 200lükler.
TT den çok arkadan caymanı andırıyor sanki.
Uzun zaman sonra hoşuma giden ilk Peugeot modeli.
Ama aynı sıkıcı;yavan ön tasarım bu araçta da devam ediyor..
çok şık tasarım bence :)
Götüremiyeceği yok..
...........
geçen hafta gittim bi bayiye inceledim aracı dışı gerçekten güzel ama arabanın iç kalitesi çok kotu direksiyon orto konsol vs 70 milyar etmez
Yeni nesil araçların tasarımına göre bana hoş geliyor.
gayet güzel bir araç bende 2 kere beyazını gördüm çok dikkat çekiyor..
Yolda canlı pırıl pırıl iken gördüm . Dur kalk trafikte hatta herkes gibi bende baktım her açıdan ben buradayım diyor. Neye benzediği hiç önemli değil. Önemli olan güzel olması.200 lük alınırsa deme keyfine. Bu arada özgür ben burak ( c3 ü pert olan ) özelden msn e adresini bana ver özledim bir ara görüşelim.
servet yatıyor..:D:D
ds3 bence çok daha güzel duruyor
Her yer bunlarla dolmasaydı alınırdı ama okulda bile 4 tane oldu.