hebisi çok güzel :icon_tup:
Printable View
hebisi çok güzel :icon_tup:
http://img576.imageshack.us/img576/6586/dsc0286rev.jpg
bu aile fotoğrafı çok şugar olmuş...
yapımda emeği geçen herkese teşekkür bayağa eğlenceli oldu :D
6 corsanın peşpeşe geldiği foto mükemmel keşke arkadaş olmasa sırf araçlar olsaymış
bilalim ellerine sağlık cilalarımızı attık yemeğimizi yedik sabahtan akşama kadar çok güzel eğlendik gelen herkese ben teşekkür ederim....
ayrıca yemek sponsorumuz bilal kardeşime
http://kudostoall.files.wordpress.co...om-nom-nom.jpg
steakhouse ve extra olarak ranch sos için binlerce teşekkür :D
aynen kanka
bilalim çok teşekkür ederim :) bende yemek için :)
bilal kardeşe sonsuz teşekkürler..çok uğraştı...diğer arkadaşlarda yiğit olsun aziz olsun...samet olsun.çok güzel bir geceydi..daha güzel ve daha kalabalık bir corsa kardeşliği için yine bir araya gelelim en kısa zamanda..bu arada AF ın son fotolarnı çok beğendim..ellerinize sağlık..
arkadaşlar en güzel yemek benim yemekti bilmiyosunuz..............:D
rica ederim Yiğitim..:D:icon_tup:
Mavi polo Mami'nin arabamı? :)
jet ler saglam :)
Corsa'nın bu kasasını bi ara ciddi ciddi düşünüyodum o zamanlar tek tüktü sağolsun thollga baya bilgi vermişti. Şimdi baya çoğaldı piyasada thollga'ya yeni bir trendin öncüsü olduğu için teşekkür ediyorum burdan :D
Tholl-ga'ya teşekkür edeceksen git Tholl-ga'nın konusuna yaz yada pm at yada msn'den yaz yada cepten ara yada yüzüne söyle. Çektiğim fotoğraflarla ilgili
yada araçlarla ilgili yorum yapacaksan ister yerin dibine sok ister baş tacı et istediğin yorumu yapmakta özgürsün. Ama burada bunları yazmaktaki amacın nedir çözemedim.
Bu Corsa alma muhabbeti de çok canımı sıktı. Benim ne tolgayla nede bir başkasıyla hiç bir sorunum yada kötü bir anım olmamıştır bu forumda herkeste bilir.
Ama sanki bu aracı yeni satın alan insanların bu güne kadar Opel diye bir markadan haberi yokmuşcasına, Tolga bu arabayı almadan önce farkında değillermişçesine mesajlar yazılması hiç hoş değil gerçekten.
vay beyler bakıyorum apachi ayinlerinize devam ediyorsunuz :D hadi bakalım guzel olmus amen amen :D
bu konu uzar gider arkadaşlar..kimsenin öncü olduğu yok..herkes kardeş burda herkes arkadaş..bizler nasıl iyi yapabiliriz diye konuşalım sadece...yok bu öncü oldu aldınız diye bi şey yok..yola devam.....ellerine sağlık bilalcim..harika fotolar..
kavga etmeyin yaaa....:D
benim aracın resimleride hoş çıkmış eline sağlık...:)
memlekette başka corsa kaldımı :D:D:D ama benımkı corona :hehe:
Resimlere bayıldım ...MAŞALLAH hepsine... ;)
Ben düşüncelerimi yazdım. Yorum ve eleştirilere açık değilseniz fotolarını facebookta paylaşın.
Ben thollga bobu almadan önce bu kasayı bilmiyordum dedim. Sende ne güzel düşüncelerini yazmışsın.
Bu arada bütün araçlara maşallah .
Hepsine maşallah, ama CUM başka duruyor :)
boozer sen emlak konut sıtesındemı oturysun
Tebrikler güzel çekimler. Araçlara laf yok zaten.
sevıyoruz corsa aılesını ve bahcelıevlerde yapılan habersız bulusmalarını :D
masallah hepsıne bıde bu af plakayı gecen gun canlı canlıda yaylada gordum cok hos duruyor abıcım emegınıze saglık =) dıgerlerını zaten bılıyorum :D
tholga abıye bıde ben tesekkur edıyorum ınsanların goz onunde durmak ıcın ortaya attıkları anlamsız ıddaalara gerekce goruldugu ıcın =) kendısınıde cok sevıyorum ve sayıyorum bı kardesı olarak :)
Maşallah Corsalarda Fotolardan harikaa ellerinize sağlık
Yorum'a eleştiriye açık olduğumu özellikle belirttim önceki postta.
Amaç araçları yada fotoğrafları birileri gelip yalnızca "Maşallah" desin diye göz önüne koymak değil. Fotoğrafıma, otomobilime yapılsın yorum yapılacaksa ki yanlışsa yanlışı bilelim, doğruysa takdir edilelim. Yanlışsam söyleyin.
Derdimi anlamıştır anlayacak olanlar zaten. Hiç huyum değildir doğrudan biriyle polemiğe girmek ama bu şekilde de hedef senmişsin gibi oldu, yanlış anlama.
Yapılan tüm yorumlara çok teşekkürler. Hepiniz sağ olun, var olun.
Çok güzel fotolar ellerine sağlık bilal ;) araçlarada maşallah kazasız belasız
Maşallah corsalara kazasız belasız fotolarda güzel :)
Tamam kanka telefon numaranı pm'le bana paslaşırız. ;)
Gerçekten çok güzel corsalar. cum'u canlı gördüm çok iyiydi.. digerlerine de maşallah.
Güzel fotolar eline sağlık.
Bazı fotolarda sharpen biraz fazla kaçmış sanki
Sağol. Aynen öyle oldu. Ekipman sıkıntısından hatta açıkçası elimizde bir tek 50mmlik bir lens bir de d80 vardı.
Tripod'da allaha emanet birşeydi zaten. Günü kurtarmak amacıyla sharpen'ın dibine vurdum :)
Eyvallah, teşekkürler.