NZM için Nizamettin ne kadar araba baktı 1 sene boyunca. Hala güzel gözüküyo.
Printable View
NZM için Nizamettin ne kadar araba baktı 1 sene boyunca. Hala güzel gözüküyo.
çok güzeller maşallah...ALLAH kaza bela vermesin...
Çok güzel bir gün olmuş.Bende orda olmak isterdim gerçekten..Farklı bir renk olurdu :D:D Kazasız belasız tüm araçlara...Maşallahhh
Maşallah aracların hepsine güzel fotolar
Yorum Yapan Butun Arkadaslara Tesekkurler :)
Masallah araçlarımıza =))
guzel cekımler olmus araclarada masallah
türkiyedeki en temiz 106 bunlar heralde diyo insan fotolara bakınca maşallah rengarenk. özellikle o grinin basıklığı nedir öyle ya:)
AC'lerin hepsi mi silah olur arkadaş...
Maşallah tüm araçlara..
gidilmezmi ben 8 ayda 15 bin km yaptım GTI la uzun yol sürekli benden önceki sahibide arkadasım oda yaklaşık 20 bin yaptı uzun yolda öğrenci olunca habire git gel git gel :D :D :D cok zevkli olur gerçekten uzun yol GTI la :)
araçların hepsine maşallah 61AC106 ya hayranım benimkinin renginden olduğundanmıdır nedir seviyorum o arabayı :D
valla 106 ıle gezmek ole sevklı kı taksı gıbıydım gza ıle 6 ayda 27850 yapmıstım ya :D:D:D::D:D
Yorum Yapan Herkese Cok Tesekkurler :)
Giresun' a kadar gelip, Trabzon' a geçmedin mi? büyük kayıp valla..
araçlara maşallah..
valla 106 ile çok uzun yol yaptım otoban e 5 değil..şehirler arası hep,ege akdeniz karadeniz ve hayatmdan bıktıgın anlardı gece nerde bi çukur varmı yol bozukmu korkusuyla yola bi kilitleniyorsun ömrün bitiyor..bence 106 ile uzun yola gitmek en son tercihiniz olsun ve arabanın ömrünü yiyor uzun yol,***** tr yolları(otoban hariç)