NZM için Nizamettin ne kadar araba baktı 1 sene boyunca. Hala güzel gözüküyo.
NZM için Nizamettin ne kadar araba baktı 1 sene boyunca. Hala güzel gözüküyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok güzeller maşallah...ALLAH kaza bela vermesin...
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Çok güzel bir gün olmuş.Bende orda olmak isterdim gerçekten..Farklı bir renk olurduKazasız belasız tüm araçlara...Maşallahhh
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah aracların hepsine güzel fotolar
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
guzel cekımler olmus araclarada masallah
türkiyedeki en temiz 106 bunlar heralde diyo insan fotolara bakınca maşallah rengarenk. özellikle o grinin basıklığı nedir öyle ya![]()
gidilmezmi ben 8 ayda 15 bin km yaptım GTI la uzun yol sürekli benden önceki sahibide arkadasım oda yaklaşık 20 bin yaptı uzun yolda öğrenci olunca habire git gel git gel![]()
![]()
cok zevkli olur gerçekten uzun yol GTI la
araçların hepsine maşallah 61AC106 ya hayranım benimkinin renginden olduğundanmıdır nedir seviyorum o arabayı![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
valla 106 ıle gezmek ole sevklı kı taksı gıbıydım gza ıle 6 ayda 27850 yapmıstım ya:
![]()
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
Giresun' a kadar gelip, Trabzon' a geçmedin mi? büyük kayıp valla..
araçlara maşallah..
valla 106 ile çok uzun yol yaptım otoban e 5 değil..şehirler arası hep,ege akdeniz karadeniz ve hayatmdan bıktıgın anlardı gece nerde bi çukur varmı yol bozukmu korkusuyla yola bi kilitleniyorsun ömrün bitiyor..bence 106 ile uzun yola gitmek en son tercihiniz olsun ve arabanın ömrünü yiyor uzun yol,***** tr yolları(otoban hariç)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)