çekiyosunuz be ....ler:D
Printable View
çekiyosunuz be ....ler:D
Yurt dışında yapılan araçları görüyoruz söylüyoruz ya; can sıkıyor. Aynen bu da; insanı tribe sokuyo, can sıkıyor. : )
Maşaallah.
Türkiyede gördugum en guzel cıvıc si ...
Allah kaza bela vermesın masallahhhhhhhh : )
cekımlerde harıka olmus ellerınıze saglık kardesım :)
hastayım bu arabaya :D maşallah,elinize sağlık
Maşallah Çekimler ve araç harikaaa
Ramo yanlız
Ön tapon
arka tampon
kapılar
bagaj kapağı acayıp ayarısız
hiç yakıştıramadım sana
en kısa zamanda bi ayar çek oralara
:)
maşalllahh çok güzel araç civic si aşkım tuttuu :D
çekimler her zamankindenn ellere sağlıkk :)
bir kaç detay sırıtmış tamponlar tam oturmamış gibi çekimler her zamanki gibi çok güzel elinize sağlık
araç çok güzel,yanlış anlama ramo abi ama bagaja bi ayar çek abi :)
saygılar.
Fotolar 10 üstü 10,yarım saattir bakıyorum valla.
Tolga abi ve Özgür abi çok güzel bi gündü gerçekten çok teşekkürler,ellerinize sağlık gerçekten süpersiniz ikinizde:icon_tup:
RNZ ye zaten yapılıcak bi yorumum yok yorumumu Ramazan abim zaten biliyo :D Ama dediğiniz kusurların hepsini Ramazan abi biliyor işlerinin yoğunluğu nedeniyle ilgilenemiyo fotoğraf lar çekilmeden en son 20 gün önce çıkmıştı garajdan siz düşünün nasıl yoğun olduğunu:)
Muhteşem bir araç
Maşaallah
maşallah çok iyi görünüyor :D
söze gerek yok :)
http://i1010.hizliresim.com/2010/10/29/5062.jpg
Araç çok güzel duruyor, Maşallah... Çekimlerde güzel zaten bu adamlar fena çekiyor :D
...ama yakından yapılan çekimlerden sonra dikkat edildiğinde kaporta parçalarının hiçbiri yerlerine oturmamaış gibi duruyor. Hatta sanrım gibi durumuyor, oturmamış.
O sebeple çok itici geldi gözüme...
resimler ayrı,arac ayrı güzel....emeği gecen herkesın ellerıne saglık
Tolga ve Özgür makina sattırırsınız insana :) Emeğinize sağlık kadrajlar renkler mükemmel gerçekten.
Herzaman söylerim bir aracın yapımında kendi alın teriniz varsa o araç mükemmelin ötesindedir. Allah kaza bela vermesin. Keyifli günlerde bin inşallah...
aman yarabbi türkiye plakası olmasa inanmazdım bunun burda olacağını..
maşallah guzel cekımler
İnce ayarlar, detaylar hariç mükemmel RNZ.
Fotolara söylenecek söz yok zaten. :)
Hey Maşallah.
Emeğinize Sağlık :icon_tup:
herkese çok teşekkürler:( öncelikle tolga bey ve özgür beye:D.....aracın eksikleri olabilirr bende şuan 4 araç varr işlerde yoğunn,şuan vti yı düzenliyomm aslında önce si yi düzenlemme lazımdı...vti bittikten sonra si yi sokucam.....araba zaten ya 10 gün yada 20 günde bir çıkıo..diğer arabalarla idare edioruz...doğal olarak ilgilenemiyom..zaten önümüz kış baya bi yatar araçç......ilerleyen günlerde jantların rengini değiştircem...orj. ön tampon alıp sonra işlemlere baslıcamm:) si ye slm yerden gitmeye devam:D
maşallah felaket bi civic ;)
ozgur tolga elinize sağlık çekimler çok güzel ;)
maşallah fotolarda araçta çok güzel.ellerinize sağlık
Emeği geçen herkesin ellerine sağlık yıkım olmuş keşke yollarımızda uygun olsa.
Maşallah maşallah :)
Cekimlerde araçta TR de olduğuna inanmakta güçlük çektiriyor.JDM se eğer bu tarz tam jdm olmuş.Broadwayde şahane duruyo.
çok çok iyi maşallah:)
bu mudur budur resmen tek kelimeyle nokta :) bir daha itiraf ediyorum bu araba yüzünden eg almadım maşallah abicim :)
bunlar duayen derler ya onlardan ya.. :) ellerinize sağlık kusursuz olmuş fotolar ve arabaya da koca bir maşallah diyorum.
Maşallah bu basıklıkta yürütmek yürek ister :D
ellerine sağlık bob :) güzel çekimler olmuş ramonun arabaya zaten söylenicek cümle yok allah kaza bela vermesin maşallahhhhhhhh
Maşallllaaahh..
Arabada kusursuz,fotolarda öyle kazasız,belasız.. :icon_tup:
masallah araca cekimlere zaten diyecek birşey yok nokta :)
Masallah tr'de böle arabalar gercekten cok sevindirici :D
Gerçekten iyiymiş :) Söyliycek kelime bulamıyorum :D
Maşallah ramo şu arabaları satta buna k20 koyalım :)
Elinize sağlık beyler çekimler için...
gördüğüm en güzel Sİ,maşallahh
elınıze saglık guzel kareler.. ramo masallah si ya :D
Elinize sağlık.
çok guzel bir araç keşke bu şekilde sürmeye türkiye yolları musait olsa bende bastım yere ama ne araba gaza bastıgımda yürüdü nede giderken 80 km yi gecebildim sakıncalı avrupadakı yollar olsa keşke bizdede