phuhauahau , aynen ya , içeri sokunca da yagmur kesiliyor =)
Printable View
Her ayrıntısı çok iyi gerçekten..Utanmasan lastiklerin tabanını bile temizlicekmişsin moruk :) Allah kaza bela vermesin Maşallah...
MAŞALLAH
ALLAH Kaza bela vermesin...
Mahş ya deli makine aşık oldum :)) Ya bu racinglerin içinde en hafifi hangisi hep merak etmişimdir ?? 600 lük yada 1000lik farketmez kg olarak en hafif olanı hangisi ?
teş ederım arkadaşlar guzel dıleklerınız ıcın, uyarılınız ve tavsıyelırnız ıcınde ayrıca tes ederım:D
bu arada castello pilottan gectım race'e :D:D ama deneriz eray senın westle:D:D
motor aldığına çok sevindim :D maşallah kazasız belasızz
hayırlı olsun burak.allah kaza bela vermesin.maşallah
Hayırlı Olsun Burak Abi Kazasız Belasız Sürüşler :)
ama çok dikkatli bin lütfen tecrübeye fln bakmıyor bu işler 7yıldır motosiklet kullanıyorum dün arabanın birine bodozlama gömdüm kol bacak alçıda yatıyorum aman dikkat:D bnm duruma düşme sonra sende lütfen rica ediyorm dikkatli kullan:)
fişek gibi maşallah, kazasız günlerde kullanılması dileğimdir...
Burak hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin keyifle kullanmak nasip etsin..fotoğraflarıda çeken arkadaşın ellerine sağlık çok güzel kareler.
zevkli makine ama arkada oturmak biraz kasıyo insanı belli bi süreden sonra kolları ağrıyo bugun burakla baya gezidk sağolsun:) binem diyodum motor a ama binince fikiri değişiyo insanın yeterki dikkat yerli yersiz basmamak önemlisi
Allah kaza bela vermesin burakcım daha iyileri nasip etsin .
Resmen Photo Night olmuş..:)
Emeğine sağlık Ömer hocam.
MAşallah abim Allah kaza bela vermesin.
Maşallah Burak :) Hayırlı olsun kardeşim :)
Aman dikkat et kendine İstanbul ve motor korkutan 2'li benim için kimse bakmıyor motor falan geliyor diye.
Çok güzel bir motor almışsın bayıldım :) Kazasız belasız Burak'ım Allah'a emanet
Fotolarda güzel Ömer ellerine sağlık