Tesisata alışmış bir kişi tesisatsız aracı zor kullanır şahsen bende öyle :) Düz 2 oval kesmiyor :)
Printable View
Faruk yanlış anlamazsan arkada toe ayarını sapıttırdınız mı ?
Adamın sinyallerine bak ya :@
Maşallah ...
faruqqq bas arabayı bas arabayı farukkkk
faruk cok güzel olmş =) maşallah kanka
yanlış anlamazsan eğer çamurlukta niye o kadar ton farkı var sanırım yeni boyalı ama boyanın tutmaması gib ibirşey varmı?
Faruk maşallah o lipten bulabilirmiyiz?
faruk maşallah aracın çok güzel kazasız belasız o lip nası bişe dir bilgi verirmisin.
faruk ateş etmiş maşallah kardeşim :D güzel olmuş tam bir japon
Baco'm maşallah :)
http://img121.imageshack.us/img121/7430/img1129nt.jpg
Herkese çok teşekkürler beyler öğrenci bütçesiyle olduğu kadar :) pasta ve cila yapıldıktan sonra daha prof. fotolar çekicez İnşallah :)
Lip MR.Garage da yapıldı isteyene temin edebilirim :)
Can benimde sen dedikten sonra dikkatimi çekti yanlış anlaşılacak bişey yok :) Fotoğrafın açısından öyle duruyor çünkü daha geçen hafta rot-balans ayarına girdim :)
Geçen hafta çamurluğa vurdular Semih abi 2-3 gün önce boyandı çamurluk aracın boyasıda şuan çok mat birazda ton farkı var ama fotoda çok daha fazla gözüküyor yakından daha az pasta-cilayla biraz daha canlandırıcaz olmazsa tekrar boyanacak..
Lagunamız bi tane maaşallah Serkan içinde sen varken dip basık :D:D
Görmemişin bi lagunası olmuş gitmiş tüp takmış :D
Ahah şaka maka cidden çok güzel... Bi kan akıt sen bu arabaya... Kocaman maşallah ..
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
6R Polo ve Bbs Ch ooo yeah!!!
polo ezmiş geçmişş vallahi
serkan nazar değmesin
harbi polo ezmiş ilk defa polonun bu kasasına özendim :)
polo çok güzel olmus masallah.
Polo guzel olmus masallah :D
Cem benim degil bu araba, kiminse guzel olmus, gule gule kullanir insallah
Neyle bastiginizi merak ettim? Su an en buyuk derdim minimum maliyetle bu civarda basmak benim de :o
serkan ne zamndır aklımda bı hayrlı olsun dıycem ama hep baska konulara takılıp kalıyorum, unutmadan yaziim bari, hayırlı olsun :D
Bilalin polo kanımca bu :) coil yapıcaktı ne yaptı bende merak ettim telefonda görüşmüştük umarım press mress yapmamıştır maşallah yavrum :)
değil.
:)
yazlık modundayız t.dağ tarafında anca iphone :)
teşekkürler :)
detaylı fotolar gelicek yazlık dönüşü
Coil var ayarladık biz press'ede b*k atıp durma senin aracdan daha az sekip , kat kat iyi yol tutuyor ;)
Sağol Tarik
Araçta coil mevcut , detayları Kankam Bilal (:D:D:D:D:D) anlatır
tuner faruk mahş corolla harika duruyor :icon_tup:
Jant ölçüleri nedir merak ettim?
ahahah :D tamamdir, amortisorlerde isleme girmeyince fena olmuyor diyorlar, amortisore girip basi agriyan cok varmis da, sadece pressden sorun olmaz sanirim :p bi tek kuzenimin Doblo'sunda presli yay test etme sansim olmustu, onda da esnedikten sonra yaylar acilmasi bitmiyordu bi turlu, esnemedikce problem yok guzeldi :)
Aynen ben de, 18 gibi sanki ama cok ince yanak lastikli 17 olabilir mi acaba diye kafayi yedim :hahaha:
Polo hakkaten cok guzel ulan...
arkadaşlar teşekkürler :)
bilal hayırlı olsn :)
rudvan yok öyle bişey :D bide ben ilah derken fiyat olarak ilahlar yetmedi gücümüz almaya :)
edit: 115güzelmiş ozan rs in 115e benzettim doğrumudur? yada plakamı benzer
Kardeşim 115in hayırlı olsun getir basalım şunu :D
saol kardeşim huzur spec takılacaz ;)
Polo cok iyi maşallahh :)
Molada dinlenirken :)
http://i.imgur.com/KAA9A.jpg