Maşşallah meto belirtmemiş ama evo yu beraber gördük
lastik yanakların cok ınce galiba on cok dusuk olmasına ragmen havada duruyor![]()
Maşşallah meto belirtmemiş ama evo yu beraber gördük
lastik yanakların cok ınce galiba on cok dusuk olmasına ragmen havada duruyor![]()
Efe jantlar eski renginde ve arkada spacer olursa baya iyi durur.
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Nasıl bir jant(spacer diyecektim ama jant demişsin) düşünülüyor bilmiyorum ama CZT gelecek olan jantlarla tahminen daha güzel duracak.
Maşallah kardeşim.
https://www.instagram.com/dynamicgreycupra/ / dynamic grey cupra
Colt çok iyi duruyor maşallah. Ofsetli bir jantla nokta olacaktır. Fender flare (çamurluk ağızları) leri nereden temin ettiniz? Benim de ihtiyacım var da.
Legen...wait for it...dary!
Evet lastik yanakları 40 yanak ince oldu biraz punto evoların alt takımları çok yakın yere ön tarafı baya hırpaladım coillerdede çok zıplama var oyüzden eibach yaya geçicem bu hafta içi biraz yüksek olucak ama zıplamaktan azda olsa kurtulucam teşekkür ederim yorumun için![]()
''BLACKEVO''
ofsetli janttan öte ETsi düşük bir jant daha fazla iş görür CZT'de.Ofsetli oldumu zaten büyüklüğü -1 " azalıyo(görüntü anlamında) eğer ki " büyütülmicekse dışarı daha çok atan(stndartı atıyorum e35 ise) et20 et15 bir jant taksanız zaten yeterli.Ofsetli takılcak ise şayet 1" büyütün jantları tavsiyem.çok güzel olmuş jantla tamamlandıktan sonra ateş eder.
- K -
________
Dr.Ecu
cok sagolun
ebayden aldim litvanyada satan biri vardi 7 8 farkli model satiyo. bide ucuz karbon ledli olanlar var ama kalitesiz duruyolar.
abi bakalim konkavda olabilir. camurluklar taktiktan sonra dolduran bi jant koyucaz artik 15-16-17 civari
colta 16 veya 17 jant lazım aşağı olmaz bence.
şuanda yakışmamış kardeşim, değişikliklerden sonra değerlendirmk lazım derim
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)