http://i1237.photobucket.com/albums/...ps3ucr7yeu.jpg
Printable View
#32668 Maşallah...
[IMG]http://i57.tinypic.com/250ktav.jpg[/IMG]
Ne zamandır foto çekmiyordum arkadaşım rica etti pasımızı attık KTB Mini;
http://i.hizliresim.com/QAELaG.jpg
http://i.hizliresim.com/rQB52z.jpg
Oglumla keyifli bir gun :)
http://i1287.photobucket.com/albums/...psz3dgmij2.jpg
Bu arada biryere gidince otoparkta en uzaga parkeden bir benmiyim yoksa sizde aynimisiniz?
http://i1287.photobucket.com/albums/...psid7g7e1t.jpg
yalnız değilsin abi çok tepki alsamda bende yapıyorum hatta öz dayım park yerini beğenmediği için 10 km lik yolu geri dönüp evine parkedip taksiyle aynı yere gelmişliğide var :D
2008'den beri arabalarimi 2 araba arasina parketmiyorum.Bizim milletimiz mal kiymeti bilmedigi icin altinda ferrari bile olsa daan diye vuruyor kapisini.Sonra bir bakmissiniz haritaya dönmuş ip gibi kapiniz.En son mercedesimi satarken ki 4 sene bindim,arabada 1 tane bile kapi gamzesi yoktu alanlar inanamadi ki aracta lokal boya dahi yoktu.1 sene dacia duster kullandim onu parketmedigim yer kalmadi yuksek oldugu icin biraz kurtarsada kapilarinda gamzeler var.Simdi BMW aldim yine eski aliskanliklar geldi.Avm ye girince ya 2 kolon arasi ya en alt katlardaki bos yerler yada 2 arabalik yere park ediyorum.Cogunlukla musaitse köşelere capraz parkediyorum.En olmadi uzak biyere önlü arkali 2 arac arasina koyuyorum tamponlar sorun degil plastik.Daha taksiye binecek kadar uzaga koymadim ama epey yurudugum oluyor.Yalniz degilsiniz.
Aynisi bende de var. Şirket araçlarinin yanina asla koymam. İlla koycaksam aracinin değerini bildiğini tahmin ettiğim, temiz, cilalı, basık, app li falan gibi kıstaslara uyan araçların yanina koymaya çalışıyorum:))
her girdigim avmnin direk en alt katına yada izin verilebilen en alt katına giriyorm. 3lünün ortasına koymam sagı yada soluna koyup kıcı capraz sekilde kolonun yanına verince kapı baca bebek arabası alısveris arabası türevleride dokunamamış oluyor.
benim kriterlerime uyan park yeri bulamazsam aynen geri dönmüşlüğüm var :p