Serkan fotolar gercekten iyi cekenin eline saglik srk'ya da masallah
:icon_tup:
Printable View
Serkan fotolar gercekten iyi cekenin eline saglik srk'ya da masallah
:icon_tup:
şu srk laguna çok temiz yaa :)) Allah kaza bela vermesin geçen drift akademy de görmüştüm :)
SRK'nın maaşallahı var.
SRK ya maşallah çok güzel duruyor ALLAH kaza bela vermesin
k 106 da temiz duruyor maşallah..
SRK harbiden bomba.Nazar değmesin İnşallah kazasız cezasız kullanmalar serkan.Prof fotoğraflara ihtiyacı varmış :)
masallah seko aracın cok guzelmıs allah kaza bela gostermesın :)
site bana laguna sana emanet ayık ol :)
SRK Bitermiş :icon_tup:
harun cok saolasn :)
eyvallah :D
ailecek bindiğimzden banada arabayada eziyet olacağından suanlık askıda :) basma olayımz jantta ilerleyen zamanlarda inş
teşekkür ederim :)
eyvallah samet cok teşekkür ederim :)
aynen :) cok teşekkürler
çok saol kubilay bey sizdeki fotolarıda alsak diyorz :D
teiekkür ederim saolun :)
teşekkür ederim saolun :)
:) amin cümlemizi korusun rabbim kazadan beladan
teşekkür ederim
teşekkürler askın :)
prof foto için cok sevdiğim ve sevdiğimiz birisinden söz aldm müsait zamanı kolluyoruz :) inş çekip sizlerle paylasıcaz
yorum yapan yapmayan maşallahını esirgemeyen herkese teşekkür ederim saolun arkadaşlar:icon_tup:
sekolive
ceco başkan eyvallah :) emanete hıyanet olmaz :D
serhatalay teşekkürler saolun :)
SRK'ya kocaman maşallah. Baran nasıl bir kafayla sattı bu arabayı anlamıyorum :D
serkan masallah valla çok güzel duruyor ya bu arabayı gördükce laguna alasım geliyor allah kaza bela vermesin çok iyi parlıyor
Serkan Maşallah tabiri caizse boncuk gibi görünüyor gerçekten Allah bu temizliğini daim etsin kazasız belasız
seko maşallah mavi ampülleri çıkar ama yaw
sedat teşekkür ederim :) aldıgımz bişi yok araba baranındır istediği zaman :)
tayfun cok cok saolasn :) eyvallah bulursan bitane alabilirsin ben şuan memnunum :)
çok saol bilal :) teşekkür ederim
özgür eyvallah :D mavi gözükenler uzundaki beyaz ampüller işlevsel olarak hoşuma gidiyo sellektor atarken işe yarıyor foto çekerken sökeriz olmadı :D
emre :) eyvallah eline sağlık bana fotonun orjinal boyutttaki halini atma şansın varmı? bide yan tarafda cektiğin fotoda hayır yokmu ben onun daha iyi olacağını düşünüyordm :D
konu kilitlenebilir artık SRK ALLAH kaza bela göstermesin
vazgeçilmezlerimden akcabat köfte
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...96248814_n.jpg
Lagunamiza maasallah gozu kalanin gozu ciksin:D
İnsanin 10 sene bindigi gozu gibi baktigi arabasinin yine ayni ozenle bakildigi gormesi bence cok onemli yabanciya satsaydim inanin aklim kalirdi:(
Serkan ayni sevgi ve ozenle bakmaya devam ettigi surece Lagunamiz TR de tek olmaya devam edecektir.