Jeep'ler çok iyi ya.
Printable View
Jeep'ler çok iyi ya.
Enes'im BA çiçek maşallah :)
Baran yaylar arabayı gösterdi iyice daha güzel oldu maşallah MK6'yı da :)
Amma konyalı varmış ya:D
Tarııık.. Polo yıkım gözüküyo..Maşallah kardeşim :)
polo gerçekten oo yee kıvamında görünüyor :) Maşallah
Konuyla alakasi olmayabilir ama tam yeri ve tam sirasi oldugunu dusunuyorum ;
G
Bugun itibariyle kiziltoprak meguiar's ile alakam kalmamistir.
Kiziltoprak Meguiar's ta benden ve ben geldikten sonra hizmetlerden memnun kalan arkadaslardan uzulerek ozur dilemek zorundayim.
Benden memnun kalan arkadaslara cesitli sebeplerden dolayi ayni hizmeti veremeyecegimi ve devamini getiremeyecegimi anladim, bu da beni vicdanen rahatsiz edicegi gibi ve sizlere bu hizmetin istediginiz gibi manen ve madden sunulamayacagini anlamis oldum.
Efe ve efenin mantigiyla bu is olmadi, efenin mantigiyla bana guvenen insanlarin hizmetimden memnun kalmayacagini anladim. Bana guvenen benim
Hizmet sunarak para kazandigim insanlarin dostlugunu arkadasligini kaybetmekten korktum ve orayla tum iliskimi kestim.
Ustalar ve yikamacilar gercekten isinin ehli ve deneyimli insanlar. Ben orada oldugum sure icerisinde meguiar's urunleriyle hizmet verdim. TTabiiki burda bulundugum sureden oncede kullanilan urunlerin hakkindaki herseyi fark ettim ve insanlarin memnuniyetsizliginin sebebinide bariz bir sekilde gormus oldum.
Ben gectigimiz hafta distributorden 1 aylik orjinal meguiar's malzemesi cektirdim.
Bundan sonra oraya gidecek arkadaslarin alinacak hizmetleri ve hizmetlerdeki kullanilacak malzemeleri iyi incelemelerini tavsiye ederim.
Bu mesaji bu basligin altinda paylastigim icin kusura bakmayin.
Tesekkurler
Gokhan.
vay arkadaş bende tam size pm atıyordm yarın gelmek istiyorm diye... hayırlısı olsun
vay ak cok sasirdim ya daha bugun aksama dogru 2 araba daha yikatmistik gayet memnun ciktik. bundan sonrasinda temkinli olmakta yarar var yine de o zaman, kendi malzemelerimi veririm yikamaci arkadaslara, onlarin yine benim gibi ilgileneceklerine eminim :)
Hayirlisi olsun Gokhan, endiselerini takdir ettim ama sagolasin her sey icin..
Hadi ya, Gökhan bende tam Tarık'la face'de kulaklarını çınlatıyordum.
İstanbul'a geldiğimde yanına gelicektim :)
Nasip kısmet...
Hayırlısı olsun.
Ben elimden gelen herseyi yapiyodum tarik, yeri geldi kendi cebimden sigara aldim verdim, dun senin gordugun gibi kendi cebimden para verip tatli alip ikram ettim herkese. Bunu yapmamin sbebi herkes memnun olsun, isi yapanda yaptiranda memnun kalsin, calisma ortami ve atmosfer herseyile iyi olsun diye. Ama sonunun ne oldugunu bile bile hic birsey olmamis gibi ben ordaki calisanlardan gercekleri saklayamam. Ayiptir gunahtir. Ben elimden geleni yaptim baya bi degisiklikte oldu. Uskudarin musterilerinide cektim oraya ve dursun yada murat ta arabalari yikamadi benim yikamacilarim yikadi ve herkes memnun kaldi. Demekki ben dogru isleri dogru zaman ve dogru yerde yapmisim, ama sahibi genel olarak farkli mantikta oldugundan mutevellit ortak payda da bulusmak imkansiz..
Ellerıne Saglık Kanka Ne Guzel Cıkmıs Fc :)
Ea Ya Dıcek Soz Yok Harıka :D
35 ea ercanın eski arabası deme?