Ben de hastayım (!) bu arabanın fotograflarına.
Önde 14 sac, arkada 18 jant. Hep ön far tampon öğeli fotograflar.
Hep bir basık görüntüsü cizmeye calısıyor arkadas, bu kadar ugrasacagıma bir coilover alır önü de arkayı da yere degdirirdim.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Coilover olsada o basiklikta gezsemezsin lastik ust poryeye surtuyo surtmesede lastik donmuyo(denendi goruldu)..
aracıma zaten basık yazdığımı hatırlamıyorum bu fotoda hatta yazdım ki coil overla böle durur yazmışım herkeste bi aşalama küçük görme tarzı mesajlar ben hanginizin aracına bu tarzda küçük görücü bir yorum yazmışım aracıma düşükte dememişim hatta bariz bi şekilde coilover olduktan sonra böyle düşer demişim madem siz alaycı tarzda yazıyorsunuz bundan sonra bende sizin emeğinize saygısızlık yaparım sıkıntı değilbu mesaja alıntı yaptım genel yorumlara yazdım yoksa yavuz abiye yönelik mesaj değil
umut haklı aslındacoillerle böyle gezilir demiş ki zaten arabanın kanalda yada kaldırım altında oldugu belli
umut bide sen bu arabayı neden coil alıp basmıyorsun? valla al sende kurtul bizlerde![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
yaa ben arabamı basmak istemiyorum ki serkan zaten bana sorsanız söylemiyor muyum önü kanalda diye herkes bi şekil olmuş herkes bir birinin açığını arıyor dalga geçmek gülmek için böyle bi ortam kaldıki coil overın kökü 1200 lira bnm aracımın motoruna harcadığım parayı aşa yukarı çoğu kişi biliyor bi coilovermı alamicam basmak istemiyorum sonuçta burası kendi çekimleriniz diye bir bölüm bunu çekmişim telefonla koydum maksat muhabbet olsun diye bi iddada bulunmadım hani bnm arabam böyle düşük diye coil olsa böle bassak ne güzel olur gibisinden yazdım millet şekil peşinde
abisi bu bölümün adı aracınıza değişik bir şey yapınca foto ekleyin bölümü değil ki kendi çekiminiz yazıyor çektim koydum ben kimsenin zevki için aracımın fotosunu çekmiyorum ki o an hoşuma gidiyor çekiyorum koyuyorum ne var ki bunda
herşeyi bırakalım bu arkadaşın ne cevap vereceğini merak ediyorum
yolladığım resimdeki yazıda nerde basık yazıyor bana okuyabilir misin ?
Asagılayacak kücük düsürecek bir durum yokki burda.
Daha önceden basık otomobiller konusuna da ekliyordun bu tarz fotograflar ordan insanların aklında kalmıs herhalde, basık yazmasan da öyle bir izlenim olusuyor herkeste.
Normal fotografını cek koy herkes masallah der, elestiren de olabilir normal böyle seyler.
Ama cektigin 100 foto da aynı acıdan, aynı sekilde olunca garipsiyor herkes.
yavuz abim basık kısmına 4 ay önce koyduğumda dediniz ki bu basık değil bende doru dedim basık kısmına koymadım farkındaysan buraya koyuyorum ve arabam basık diye hiç bir iddada bulunmuyorum sadece o an böyle güzel görününce çekip koyuyorum aracımın zaten yandan önden her açıdan olan fotoları otomobiliniz bölümünde var küçük düşürücek durum yok demişsin tamam peki buna cevap verilsin
adam böyle demiş dorumudur ben yalancı mıyım ki adam inanmış vs yorumlar geliyor ben basık dememişim ki
"adam inanmış illaki basık diyor. aracın götünün havada kaldığı bariz belli"
Bir arkadaşım çekmiş geçen yaz..
![]()
Neyse daha da uzamasın bu mevzu.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)