Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
Alttaki cihazdan yıllarca kullandım, amber ve green diye secenegi oldugunu renk olarak 1yıl sonra keşfetmiştim yıkamacı sagolsun![]()
bunlar ölmez cihazlar 2 sininde kutusu bile duruyor 8600 dan 2 tane var biri yedek vitrinlik
bazı yıkamacılar sağolsun yıkamadan önce kral fm i ayarlıyorlar
bu teypte alarm bile var kapılara bağlanıyor ayarladığın süre zarfında kafayı takmazsan korna ve ne kadar hoparlör varsa çok gıcık bi sesle bağırıyor
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
diyadın babada şahin mi vardı tesisat tam onluk
8600 - 8650 bayağ bi kullandık arkadaşn arabada cidden hastalıkdı
hele o kumandaları fena yaw... pionner alasım geldi![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Yok kardeşim Mb-190 vardı bunların hepsi onda takılıydı
Bazıları arabanın üstünde gitti bazıları eşe dosta gitti.Babam 20 sene tırcılık yaptı her gelmesinde 5 tane teyple gelirdiAma artık ne eski heves var nede eski pioneerler
media markete git 10 taksitle al usb tak dinle tadı yok hiçbişeyin
Önceden şarkıyı repeata aldıkmı on defa dinlerdik şimdi 2 saniyede sıkılıyoruz
![]()
samet repat yaparken 10dan sonra kaset bozulurdusizdede oluyormuydu bizde çok yapardık be ne günlerdi
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
ah be bilader yaa şimdi varya yıktın beni ben manyak oldum hergün sahibinden de günde 100 kere pioneer yazmaktan vermişiniz güzelim cihazları şu an bende 8600 de usb kullanıyorum onun için pioneer adaptör yaptı 250 gb destekliyor
dünya gözüyle bu cihazları kullanan şanslı insanlardanız o zaman parça başı bulan kaç teyp vardı
2010 yazdan kalma
Uploaded with ImageShack.us
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)