conversimi ceker giderim hahaha
![]()
bu sabah ofiste bir süpriz ile karşılaştım.
Uploaded with ImageShack.us
Merttepe, herhangi bi sakıncası yoksa işin hakkında bilgi verebilirmisin merak ettim.![]()
tabi, memnuniyetle;
Virtu design adı altında ben (endüstriyel tasarımcı) ve mekatronik mühendisi bir arkadaşımla italyan birisi ile tekne projeleri yürütüyoruz.
Bahsettiğim italyan b engineering çalışanı aynı zamanda, şimdi onlarla beraber bazı supercar projelerini geliştiriyoruz. Ben otomobil ve yat tasarımı yapıyorum özetle.
Teşekkür ederim bende Mimarlık okuyorum, Virtu Design falan yazısını görünce merak ettim. Bi cok arkadaşım var okulda endüstriyel tasarım okuyan 2 3 tanesi araba üstünde geliştirmek istiyolar kendilerini bakalım İtalya falan diyodu onlarda. Merak ettim o yüzden senin işinide.![]()
Rica ederim,
Bol şans arkadaşlarına, umarım istedikleri yerlere gelirler. Ben okuldan mezun olmadan kendi markamı yarattım, ve 2 senedir 1 tl kazanmadan birsürü proje yürüttüm. Benim görüşüm TASARIM üzerine yüksek lisanlar vs yapmak hiçbir işe yaramıyor, ancak ünilere hoca olunur o şekilde. Çünkü tasarımın göreceli bir konu, sana neyin güzel olacağını öğretemezler, hocaların zevkine göre not alıyoruz. o yüzden kendi kendini geliştirip, büyük oynayıp birşeyler denenmeli bence.
www.honda-tech.com
olacak, ancak ne zaman olacak o konuda ucu açık
yeni ferrari, canlısı daha çirkin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)