farları orjinale çevircez lipi degiştircez yaz geldi malumunuz yerle bir edicez ibretlik![]()
Tampon altı lipi nedir?
Ciddi güzel olmuş..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Sekolive teşekkür ederim kardeşim araba varken takıcaktık arabayı sattım
Bullet kaput oem style olsa daha güzel olurdu ama buda temizken güzel durur dragonlan sen bilirsin işini![]()
arabamda sadece spor yay var zaten. ama başka birşey yapamam düşürmek için. yay felan kestirmem yani. coil durumları vs de uzak banabende severim aslen.
ayrıca herkesin kendi görüşü ama çok beğenenlerde oluyo pembeler bile hoş gelebilir diyince ilginç olduteşekkür ederim yinede
merve senın bu trabzon tunıngte gordugum aracın deılmı bu jant ozamankı jant degılmıydı stıckerı sokup bss ortasını bembe yapsan ozman guzel olmus derdım ama suankı halını ben begenmedım![]()
www.honda-tech.com
yay kestirmeye karşıyım ben de zaten. araba güzel görünecek diye insanın kendi canına ve başkalarının canına kastetmesine hiç gerek yok. kaldıki biraz daha basık dediğim tamponun yere sürtmesi değil, orta şeker biraz daha basılması idi. zaten bildiğim kadarıyla stock 207ler de öyle çok yüksek değil.
pembe mevzusu da şöyleki; ben arabayı araba gibi gösterecek şeylerden yanayımöyle pembe jant, hawai donu bilmem ne sevmiyorum o tarz şeyleri. kendi zevkimdir tabi orası ayrı. siz beğendiyseniz sorun yok biz binmiyoruz arabaya neticede
tekrardan hayırlı günlerde kazasız belasız kullanın inşallah.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)