eywallah abi
engelleyebilir belki biraz ama zaten çok agresif fren yapacak kadar gitmemek lazım
bide zaten araba yüksek alttan tiril tiril esiyodur![]()
eywallah abi
engelleyebilir belki biraz ama zaten çok agresif fren yapacak kadar gitmemek lazım
bide zaten araba yüksek alttan tiril tiril esiyodur![]()
plakayı bir arkadaşım yaptırdı ibrahimfont olarak beşiktaş app baskı diye sölediler bize ki bu işi uzun süre araştıran quantum abi onayladıysa bencede öyledir
melih araba böyleydi aldıgımda emsallerine göre basık cok abartılı olmasada![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Maşallahı varmışKaç sene önce bu araba böyleydi? plaka puntosuda cok güzelmiş.
Ya serkan maşallah maşallah da kardeşim inan senin yüzünden gidip ankaradan geri alıcam AKN 44 ü![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
[QUOTE=kolaylı;2433097]GP 505 En Begendıgım Lagunaydı Baska Fotografları Varsa Paylasırsanız Sevınırım[/QUOTE
Teşekkür ederim.Bende konusu geçince bakındım ama çok güzel resimleri vardı autoshop güzellik yarışmasından körfezde safety car ken filan ama bilgisayarlar sene içinde değişe değişe format yiye hiç bir şey kalmamışbelki arşivci arkadaşlarda vardır bir umut
Elinde olan varsa paylaşırsa bende çok sevinirim.
Laguna candır ya![]()
![]()
arka koltuk ortasına fena yapstırmssn bide o direksiyona nasıl kıyıp söktün yaw![]()
ve bi soru makyajlı laguna ekinin altına delikli lip eklemesi yapılırmı? yapılırsa nasıl olur ?
Vay be GP lagnayı iyi hatırlarım baya eski bi araçtır tuning camiasında.
04-05 demiş zaten sahibi lisedeydim o zamanlar![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
beyler civice attık eli piyasası tarihinin rekorunu kırdı laguna aldımparası olan lagunaya yatırsın
![]()
![]()
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)