Herkese çok teşekkürler beyler öğrenci bütçesiyle olduğu kadarpasta ve cila yapıldıktan sonra daha prof. fotolar çekicez İnşallah
Lip MR.Garage da yapıldı isteyene temin edebilirim
Can benimde sen dedikten sonra dikkatimi çekti yanlış anlaşılacak bişey yokFotoğrafın açısından öyle duruyor çünkü daha geçen hafta rot-balans ayarına girdim
Geçen hafta çamurluğa vurdular Semih abi 2-3 gün önce boyandı çamurluk aracın boyasıda şuan çok mat birazda ton farkı var ama fotoda çok daha fazla gözüküyor yakından daha az pasta-cilayla biraz daha canlandırıcaz olmazsa tekrar boyanacak..
Lagunamız bi tane maaşallah Serkan içinde sen varken dip basık![]()
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Görmemişin bi lagunası olmuş gitmiş tüp takmış
Ahah şaka maka cidden çok güzel... Bi kan akıt sen bu arabaya... Kocaman maşallah ..
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.
harbi polo ezmiş ilk defa polonun bu kasasına özendim![]()
Polo guzel olmus masallah
Cem benim degil bu araba, kiminse guzel olmus, gule gule kullanir insallah
Neyle bastiginizi merak ettim? Su an en buyuk derdim minimum maliyetle bu civarda basmak benim de![]()
serkan ne zamndır aklımda bı hayrlı olsun dıycem ama hep baska konulara takılıp kalıyorum, unutmadan yaziim bari, hayırlı olsun![]()
Bilalin polo kanımca bucoil yapıcaktı ne yaptı bende merak ettim telefonda görüşmüştük umarım press mress yapmamıştır maşallah yavrum
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
değil.
yazlık modundayız t.dağ tarafında anca iphone
teşekkürler
detaylı fotolar gelicek yazlık dönüşü
Coil var ayarladık biz press'ede b*k atıp durma senin aracdan daha az sekip , kat kat iyi yol tutuyor
Sağol Tarik
Araçta coil mevcut , detayları Kankam Bilal () anlatır
Livestrong
tuner faruk mahş corolla harika duruyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)