Masallah Guzel Olmus
Daha Basılmıyormu ?
hayırlı olsun tarık çok güzel olmuş,coillendin sanırım bence jantlara dokunmasan bile olur çok güzel olmuş
Benim icin en son is o su anda, belki yaparim her seyini bitirirsem
2cm falan daha pay varmis ama direksiyonu kiramam, su anda hizli yonca donuslerinde catir catir surtuyor, abartmadikca sorun yok ama camurluk iclerine islem lazim jant takmadan once
Sagolasin, boyle biraz sade duruyor, jant farz![]()
tarık camurluk ıcıne ıslem gerekmıyo,vag grubu camurluk ıcınde vıda kullanıyo(davlumbaz ıcın) o vidayı sökbirde incecik 1mm kadar içe kıvrımın var (camurlugunda boya yoksa) ısıt guzelcene cekıc ıle bambum surtme vs hıcbısey kalmaz = ) + bır onerı daha davlumbazları komple sök.Esnek bi plastik ile sadece motor gorunen kısmı kapat(ona gore kalıp alıp kesıp) motorun kırlenmez.Davlumbaz şart deği 4sene davlumbaaz olmadan gezdım hıcbısey olmuyo arabaya + 2senede 1de rengı degıstı arabanın
(8ayda 2defa dıyelım yada hahaha)
Maşallah demeyı unutmusum![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ya şey demek istemiş arkadaş..Araba kullanma.. Taksi kullan..Yani taksiyi de sen kullan..Şöförü indir sen kullan
hahaha ulan ne saçmaladım be
Bu arada..Tarık maşallah çok güzel olmuş.. Ön plakalık iptali aşırı güzel göstermiş..Jantları da taktıktan sonra tek eksik kalıyor..Sis
![]()
TarikS maşallah , cillop olmuşAma jant lazım , müsait oldugun bir akşam ara da deneyelim yahu artık çok merak ediyorum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)