2011 şahin..
Bugün muaynede denk geldi
![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Poloya selam makasa devam maşallah.Yahu kapakla dahmı güzel duruyor ney?
Tarık dış görünüşte jant ve sis farları nokta olur bence.
Jant şart jant( ne kadar zormuş bunları yanyana söyleyerek pekiştirme yapmak )
![]()
O değilde beyaz polonun jantları ilk beğenmemiştim şimdi çok hoşuma gitti hadi hayırlısı kazasız belasız![]()
Allah razi olsun, yorumlar icin tesekkurleraynen dedigin gibi esneyince o vidaya degiyor, onu cikarip iceri dogru kivirmakti aklimdan gecen, davlumbazi sokunce de bisey olmuyor diyorsan dedigin sekilde motor kismini kapataraktan bir seyler yapariz hayirlisiyla
![]()
Cok dengesiz bi hayat yasiyorum valla Istanbul'a dondugumde uygun bi vakit olusturup haber verecegim insallah
Jant icin arastirmalari hizlandirdik, 4 koldan saldiriyoruz![]()
çekme belgelidir, trafiğe tekrar çıkarmak için muayneye gelmiştir geçici plaka da ondandır
buarada az kaldı VW forumu olucaz herkeste bi sevgi![]()
O sac yalnız plastık degıl,içeri kıvırırsan dıkkatlı kıvır ,sonradan davlumbazı takmak ıcın duzlestırdıgınde tekrar yerıne otursunHatta jet taşıyla kes,ufak bı kaynak yapılır ehli bi ustada
Ben mı cok hayvanım ınsanlar mı arabasına kıyamıyor bılmıyorum da,bu şekil kısacası morukcum
. + egerkı davlumbazların(camurluk ıclerının) pıs gorunmesını ıstemıyosanda,yalıtım malzemesi 2kat siyah pütür geçersin,yıkamalardan sonrada hem yılbıryılbır yanar hemde ses izolasyonuyapmış olursun
Muck
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)