SErhat. Nickli Üyeden Alıntı Maşallah.Çok güzel doğrusu.Bayılıyorum bu makyajlı kasalara.Hele bir de bunların spor tip jantı olan modelleri var;onlar ayrı bir güzel. Teşekkürler. Rica ederim
if it ain't BOEING..I'm not going..!
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
agacı fark etmemişim Uploaded with ImageShack.us
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kardeşim güzel kareler eline sağlık bilseydim foto çekeceğini bizde çektirirdik..
tabi ya ...
brt51 Nickli Üyeden Alıntı http://i53.tinypic.com/992v15.jpg Nokta.
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
h.savas Nickli Üyeden Alıntı kardeşim güzel kareler eline sağlık bilseydim foto çekeceğini bizde çektirirdik.. gelseydın kardesım keske biz canımız sıkıldıkca gıdıp cekıyoruz bu arada tane 50 krş
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us geçenlerde g.o.p'tan dönerken gördüm bunları bir tane daha vardı plakasını hatırlayamadıgım ahanda dedim vts çetesi 3 tanesi peş peşe maşallah hepsine
JoYTeaM
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı geçenlerde g.o.p'tan dönerken gördüm bunları bir tane daha vardı plakasını hatırlayamadıgım ahanda dedim vts çetesi 3 tanesi peş peşe maşallah hepsine aynen oda lacıvert 3 unde bızım burdan kardeslerımın arabası çete gibi gezıyolar zaten gecen gun 3 unude bagladılar zor cıkarttık
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı gelseydın kardesım keske biz canımız sıkıldıkca gıdıp cekıyoruz bu arada tane 50 krş herşey paramı kardeşim...
h.savas Nickli Üyeden Alıntı herşey paramı kardeşim... ayıpsın kardesım para olmazsa olmazımdır
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı ayıpsın kardesım para olmazsa olmazımdır vaybe kardeşim öyle olsun ne yapalım bizde başka arkadaşlara yumulcaz..
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı agacı fark etmemişim Uploaded with ImageShack.us küçükköy yolu değil mi orası geçen de gördüm.farklı duruyo gerçekten maşallah
SULTANOGLU Nickli Üyeden Alıntı uzaylıların bizi görmesi için çizilen sıfırlar gayet gereksiz.. https://www.instagram.com/topalworks/
Üzerinde çapaklar vardı logonun, böyle daha bi güzel oldu sanki.
mesutgti Nickli Üyeden Alıntı aynen oda lacıvert 3 unde bızım burdan kardeslerımın arabası çete gibi gezıyolar zaten gecen gun 3 unude bagladılar zor cıkarttık geçmiş olsn
BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı agacı fark etmemişim Uploaded with ImageShack.us bu arabayla ne anılarımız var , araba orj m paket 5.35 IM dir
Oğuzhan ÖKSÜZ http://www.facebook.com/oksuzdesign
peace1747 Nickli Üyeden Alıntı küçükköy yolu değil mi orası geçen de gördüm.farklı duruyo gerçekten maşallah evet her sabah önünden geçerek güne başlamak iyi geliyo oguzhan999 Nickli Üyeden Alıntı bu arabayla ne anılarımız var , araba orj m paket 5.35 IM dir kiminse harbi sağlam duruyo maş.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Forum Kuralları