TarikS Nickli Üyeden Alıntı LM-R begenmiyorum, yakisacagini da pek dusunmuyorum ama LM bulursam affetmem Berkan, o 17 idi bu 18, 17'si daha mantikli olacak sanirim Tesekkurler fikirler icin Fark ettim büyüklüğnü Tarık bu ondanda güzel olmuş yapış derim bence
1881 - 193∞
BBS LM li bi polo buldum belki fikir olur
astra g ye önerebileceğiniz jant var mı arkadaşlar?
Custom Electronic Projects
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Bi garip geldi Tarık ya Ne bileyim BBS RC'ler daha çok yakışmıştı gibi Foto pek güzel açılardan çekemedik ama , canlı efsane olmuştu bence bu jantta cok orjınal gıbı durmus sarılar cok daha ıı bence
Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Bi garip geldi Tarık ya Ne bileyim BBS RC'ler daha çok yakışmıştı gibi Foto pek güzel açılardan çekemedik ama , canlı efsane olmuştu bence Diğer jantlar daha iyi durmuş.
GOGO Polo UZ 306 GTI UM Civic İES BP 106 GTI YM Civic İS BG Vtec-VA TypeR
ensoztrk Nickli Üyeden Alıntı BBS LM li bi polo buldum belki fikir olur Bu arabanin jantlari ilk taktiginda griydi, o zaman cok daha guzeldi beyaza boyayip mahvetti bence
TarikS Nickli Üyeden Alıntı Bu arabanin jantlari ilk taktiginda griydi, o zaman cok daha guzeldi beyaza boyayip mahvetti bence Senden birşey kaçmıyormuş zaten Bende senle hemfikirim orjinal kalsaymış daha iyimiş
smooty Nickli Üyeden Alıntı astra g ye önerebileceğiniz jant var mı arkadaşlar? Astra G lere ben BBS RX i çok yakıştırıyorum
Sarılar yıkım olmuş Tarık
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Sarilar efsane
Don't believe everything you hear, Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
tarik daha ufak bişi tak bnce. şahsi kanaat=)
Tarık beyaz oz tak bas basabildiğin kadar.pist aracı gibi olsun
önce damlumbazları hallet sonra jantı tak bence tabi halletmediysen
Livestrong
Yazlikta oyalaniyim dedim biraz
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Zen Rokko çok güzel duruyor Maşallah.
twitter: sedatmert10 instagram: sedatmert10 web: bursapower.com
Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Tarık beyaz oz tak bas basabildiğin kadar.pist aracı gibi olsun aynen ya aklimi okudun resmen. 15 veya 16 compomotive ya da speedline tarzi beyaz=)
S.Mert Nickli Üyeden Alıntı http://ressim.net/8/upload/d66d451d.jpg dün canlı gördük maşallahı var
TarikS Nickli Üyeden Alıntı Tesekkurler Alternatif alalim uzman? Farlar asagiyi gosteriyordu basmak lazimdi Yok ya beyaz veya gold olur, bu arabada carpici duracak bir seyler niyetindeyim, gunmetal sonuk kaliyor Ayrica CH da yok piyasada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları