Kıbrıs dönüşü..
Bu tujone miktarı ne kadar yüksek olursa o kadar iyiymiş sanırm.. Ramazandan sonra güzel patlatıcam bunu![]()
![]()
![]()
Tolga döktürmüs
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yok ya ufaktan disari cikmaya basladilar bile, 1'er noktada bariz disari bombe verdikdigerleri alta egilip bakinca gorulen 2-3 kucuk kivriklik var
actirmak zorundayim, olmuyor boyle
Bilal'in arabasinda var cok da guzel duruyor gercekte ama 18 takmaktan vazgeciyorum, bazen cok guzel dursa da arabanin altinda insan gecer be abi insafBosuna mi bastik o kadar
![]()
Butun jantlari internete de koyuyorlar sanirim, su anda yayinda yok maalesef
performansta cok degisiklik yok ama goruntu olarak dezavantajlari daha agir basiyor sanirim
17 takmaya karar verdim, veriyorum...
boya masrafi vs. pahaliya cikar buyuk ihtimalle, hic zahmet etme sagolasin![]()
Tarık şimdi gördüm sarı jantları.. Gerçekten çok güzel olmuş.. Bence direk al.. Hiç boyama bile.. al tak bin..![]()
17 kararı iyi olmuş abi istediğin jantı tak yüksek durunca hiç anlamı kalmıyor.
Birde polonun ön tamponu kısa..
@tariks
Onceki sayfadaki bmw csl jantina benzeyen bi model paylasmis arkadas bence o sarilardan daha cok yakismisbas baalim deliganli aynamin altindan gecmeden basik demem
Bu arada bnim arabanin fotograflari nerde ya mustafa nerde paylasmis ilk defa gordum))
Tarık enkei rp03 var Replika.. Baya hafif piyasadaki jantlara göre.. Gri bir decorsada süper olmuştu buna da yakışır bence
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)