DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Hey masallah Puntoya binesim gelmedi bunu kullandıktan sonra aynen abi benimde gözüm ef i görmez olmuştu ve ben yolcu koltugundaydım
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Lexusun başka fotosu yokmu + motor özellikleri nedir merak ettim
maşaallah crisis bayılıyorum aracına rota gt3lerde çok güzel
SongürGarage USPeformance by UtkuSelamoğlu
ben de kendim cektigim bir fotomu paylasayim dedim .saygilar
Maşallah maşallah
Alman Panzeri
zekky Nickli Üyeden Alıntı Maşallah maşallah seni de aliyoruz aramiza yakinda
boretto Nickli Üyeden Alıntı ben de kendim cektigim bir fotomu paylasayim dedim .saygilar yıllardır fotoğraf bakarım bu kadar güzelini görmedim harbiden süper oldu.
M. The most powerful letter in the world.
Gökberk bunlar işte kanka..
Marblex Mining & Marble Harput Yapı İnsaat CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var
Hahah... Kızın foto iyimiş...
JDM Don Lastiği... JDM Kevgir... JDM Marlboro Lights... . . 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Hahah... Kızın foto iyimiş... Kanka o kızla rahat 15 dk yanyana bekledik hiç aklıma gelmedi mail'ini ver böyle bi resmini cektim göndereyim sana diye... Pişman oldum
Bence pişmanlık duyma ...
ve devami...
gökberk Nickli Üyeden Alıntı Bence pişmanlık duyma ... Ahhahha Büyüklerimiz sağolsun kesekağıdı denen bişey icat etmiş Onun içine koyup gönderirim resmi
Ahauhahah ...
boretto Nickli Üyeden Alıntı ve devami... 3. foto muhteşem çıkmış. bende istereeem
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Forum Kuralları