User Tag List

Sayfa 639/1764 İlkİlk ... 13953958962963763863964064164968973911391639 ... SonSon
33502 sonuçtan 12.123 ile 12.141 arası

Konu: - Kendi Çekimleriniz

Turk-Look - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    temanın adı nedir ? arattırdım ama bulamadım
    Personas for Firefox | Personas Search Results for peugeot

resimedki peugeot stripes
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BRETE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chrome da olurmu bu temalar ?

Yada Chrome a tema varmı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    chrome da olurmu bu temalar ?

Yada Chrome a tema varmı
    aga valla baktım bulamadım keşke olsa
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @yozgat, bu sabah

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anıl fotoğraflar gerçekten çok iyi olmuş.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen kardeşim vazgeçemiyorum bunlardan bir sürü cihaz aldım denedim bunlar gibi ses alamadım halen aracımda 8600 kullanıyorum o tokluğu sadece 8600 veriyor evdekiler pc ye bağlı biraz eko ayarı yaptınmı çok temiz çalıyor bunlar için ayrı oda yaptım kendime
    abi 8600 candır ya bende pioneer dex p-99r kullanıyorum görenler şu eski teypden ne zaman vaz geçecen diyorlar ama o teyp bende bozulana kadar kalır bozulsana atmam ki gerçi
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    brette abi tesisatın süper
    cixboy biz orta okuldayken bu teypler ulasılması zorduyaw bunu gören hırsızlar ozaman minietekli hatun görmüş gibi gözleri dönüyordu kafası olmasada gövdesini çalmak içinde kaç kere girdiler arkadaşımızın şahininie
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

cix boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cixboy biz orta okuldayken bu teypler ulasılması zorduyaw bunu gören hırsızlar ozaman minietekli hatun görmüş gibi gözleri dönüyordu kafası olmasada gövdesini çalmak içinde kaç kere girdiler arkadaşımızın şahininie
    doğrudur abi ama çok kalite ya hastayım eski seri pioneer lara kesinlikle teybe cd koymam gözü bozulmasın diye cd kutusu kullanıyom o yüzden
    61 DF 161 TOLEDO
    61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
    61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
    61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
    61 VL 700 106 GTİ (SOLD)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cix boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi 8600 candır ya bende pioneer dex p-99r kullanıyorum görenler şu eski teypden ne zaman vaz geçecen diyorlar ama o teyp bende bozulana kadar kalır bozulsana atmam ki gerçi
    aynen kardeşim bende vazgeçemedim şu 5 ayda elimden 5 tane üst seri teyp geçti hiçbiri 8600 ayarında değildi bende bozulana kadar kullanıcam bunu hatta temiz bulursam yedek alıp koyucam kenara
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum süper kardeşim teyp hırsızlarının birinci önceliğiydi valla şu an bile tedirgin oluyorum gövde araba kalıyor yapçak bişey yok

seWki26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şevki maviş Eskişehir'e mi geldi
    aynen pampa eskişehirde artık eskişehirde EG team kuracaz
    Alıntı Malii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    si ların vazgeçilmezi kırmızı. kırmızı dikkat çeker , güzeldir , can yakar, acıtır

MTM & ProStock Garage

dodo kalbimizdesin kardeşim....

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anilkarakaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya sürüş yüksekliğini çekmiştik ama Tarık göndermemiş onları ya da çekmemişiz soğuktan , sıkıntı olmasın diye yükseltip geziyorum yani ortalama şöyle diyebiliriz ;

Ön lastik çamurluk arası 2 parmak , arka 1,5 parmak gibi Daha mesafe kalıyor ama basmıyorum çok sürtüyorum oraya buraya

(Not: parmaklarını yan tut )

Boğazı karşı çekin bence, avrupalılar hem manzara hem de araba görmüş olsun
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Brete abicim o pıooner ts-520 mıdlerden bulabilme ihtimalim varmı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RIDVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Brete abicim o pıooner ts-520 mıdlerden bulabilme ihtimalim varmı ?
    kardeşim her gün sahibindende kovalıcan denk gelirse mavi kutulu al diğerlerine hiç bulaşma hepsi mantar çin malı, birde 2. eline bulaşma sargılı oluyo genelde veriyolar bunları anfiye fazla yüklendinmi yanıyor ben zamanında yaktım bir takım içim yanmıştı dumanları gördüm aynadan kutusunda sıfır bulursan eski logo piyasası 150 lira denk gelirsem haber veririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim her gün sahibindende kovalıcan denk gelirse mavi kutulu al diğerlerine hiç bulaşma hepsi mantar çin malı, birde 2. eline bulaşma sargılı oluyo genelde veriyolar bunları anfiye fazla yüklendinmi yanıyor ben zamanında yaktım bir takım içim yanmıştı dumanları gördüm aynadan kutusunda sıfır bulursan eski logo piyasası 150 lira denk gelirsem haber veririm
    Anladım. Sıfır Bulmak Biraz Zor Gibi Geliyor , Ama Temiz Orj İkinci Elde Bulabilirsem Alabilirim Doğan SLX Kullanıcam Ne Zamandan beri aklımda ama birtürlü kısmet olmamıştı eklediğin resimi görünce aklıma geldi eğer bulursan veya denk gelirsen abi haber edersen sevinirim. teşşekürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım. Sıfır Bulmak Biraz Zor Gibi Geliyor , Ama Temiz Orj İkinci Elde Bulabilirsem Alabilirim Doğan SLX Kullanıcam Ne Zamandan beri aklımda ama birtürlü kısmet olmamıştı eklediğin resimi görünce aklıma geldi eğer bulursan veya denk gelirsen abi haber edersen sevinirim. teşşekürler
    ben ilk şahin vardı pederin ona aldım 98 yılında 37.000.000 para vedim deli paraydı o zamanlar gerçi hala deli para geçen sene bunları buldum sıfır kutusunda 175 tl verdim kokusu bile başka oluyor sahibinden de adam benim üst mahallede oturuyormuş kısmete bak ben hergün ilanlara bakıyorum zaten denk gelince link atıcam sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben ilk şahin vardı pederin ona aldım 98 yılında 37.000.000 para vedim deli paraydı o zamanlar gerçi hala deli para geçen sene bunları buldum sıfır kutusunda 175 tl verdim kokusu bile başka oluyor sahibinden de adam benim üst mahallede oturuyormuş kısmete bak ben hergün ilanlara bakıyorum zaten denk gelince link atıcam sana
    Ahaha Kokusu Bile Başka Abi Ama 175 150 Filan Biraz Ağır Olur Mıd İçin Yani Etmez Diye Demiyorum Kesinlikle Hak Eder Ama Ben Arabayı Alıp Satıyorum Birisi Fiyat Veriyo Satmıcam Diyorum satıyorum üstündeki gördüğünüde sökemiyorum sen bana güzel bi ikinci el bulda bende sana tatlı gönderim uygun fiyatlı olursa ahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahaha Kokusu Bile Başka Abi Ama 175 150 Filan Biraz Ağır Olur Mıd İçin Yani Etmez Diye Demiyorum Kesinlikle Hak Eder Ama Ben Arabayı Alıp Satıyorum Birisi Fiyat Veriyo Satmıcam Diyorum satıyorum üstündeki gördüğünüde sökemiyorum sen bana güzel bi ikinci el bulda bende sana tatlı gönderim uygun fiyatlı olursa ahaha
    tamam temiz bişeyler bulursam izmirde denk gelirse gider bakarım valla 2006 dan beri 5 araç değiştirdim kablolardan başka bişey bırakmam üstünde parasını alcak olan adam vermiyor cihazların bana ters o işler valla bi kere tss ile müzik dinlemeye alıştınmı başka tiz ler kesmiyor hem mid hem tiz çaldığı için acayip netlik sağlıyor müzikte sende satarken sök cihazlarını parayı sokakta toplamıyoz babamızda zengin değil kendimiz alıyoz çalışarak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam temiz bişeyler bulursam izmirde denk gelirse gider bakarım valla 2006 dan beri 5 araç değiştirdim kablolardan başka bişey bırakmam üstünde parasını alcak olan adam vermiyor cihazların bana ters o işler valla bi kere tss ile müzik dinlemeye alıştınmı başka tiz ler kesmiyor hem mid hem tiz çaldığı için acayip netlik sağlıyor müzikte sende satarken sök cihazlarını parayı sokakta toplamıyoz babamızda zengin değil kendimiz alıyoz çalışarak
    Abi Adamlar Zaten Araca İyi Fiyat Veriyor. Birde diyemiyorum ben şunu şunu alıcam ben gördüğümü isterim diyor ama artık önemli bunun gibi parçalarımı baştan diyecem sökerim diye. inşallh denk geliriz bu aralar bitanede alırım.abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)