-Ata- Nickli Üyeden Alıntı sağolun arkadaşlar 2 gün önce Tuzla'dan geçtin mi dostum? : )
K.
Kakus Nickli Üyeden Alıntı 2 gün önce Tuzla'dan geçtin mi dostum? : ) tuzlada görmüssündür doğrudur.
http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif www.instagram.com/bariscitakoglu
polo cok iyi
JoYTeaM
teşekkürler arkadaşlar tuzlada görmüşsündür sık gelirim
vtecburac Nickli Üyeden Alıntı hımm maşallah baya güzelmişş hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız.. bu rexlerın hepsınde b16A2 motor olmalıymış Sağolasın Burak abi D16 da güzel ama B16 harbi ölüm AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Faruk abi hayırlı olsun çok iyi olmuş. Sağolasın Ahmetcim
coiloverlarimiz 1 cm daha basildi american yuvalar yapildi sole bi teaser olsun Masallah bartu kardesime )
Gelişi güzel bir kare
Emre abi çekimlerini severek takip ediyorum ama şu imza olayı çok göze batıyor
...
berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Emre abi çekimlerini severek takip ediyorum ama şu imza olayı çok göze batıyor Berkay teşekkür ederim, imzayı düzene sokamıyorum bi türlü PSden azcık anlasam, kurcalıyorum ama yok yani olmuyor
Garaj38_EMRE Nickli Üyeden Alıntı Berkay teşekkür ederim, imzayı düzene sokamıyorum bi türlü PSden azcık anlasam, kurcalıyorum ama yok yani olmuyor Kanka resmin alt köşe bi yerine yaz bari Tam ortasına yazıyosun paint terk oluyo
Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Kanka resmin alt köşe bi yerine yaz bari Tam ortasına yazıyosun paint terk oluyo Kanka elin oğlu Paintten hatun yapıyor, biz daha PSde bi imza atamıyoruz akü @ xq288 ; çok güzel kareler, eline sağlık
BG GARAGE 34 KOR 81 RX8 106GTİ 34 ZN 8402 E21 34 SRT 17 30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
#12662 güzel foto eline sağlık..
tabi ya ...
Keyf-i Jack
MoonMotors
Güzeldi be... Çok emeğim vardı...
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Forum Kuralları