İlk defa bi crx i begendim cok guzel olmus kazasız belasız renk 10 numara
İlk defa bi crx i begendim cok guzel olmus kazasız belasız renk 10 numara
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Bu kaza yaklasık 3 ay once gece 12 gibi kavacık yolunda oldu onumden hızlı gectı kamyonun sıkıstırmasıyla yerler hafıfı ıslaktı barıyere kapıldı.. alcak olması sebebı ıle bayırer aracın ıcınden gecmedı ben durdum cıkarttırk vatandaslarda hıc bırsey yoktu ve arac yanmaya basladı hemen sondurduk sakınlestırdım 2 kısılerdı bu kaza ıle ıstınaden 2 cok ıyı ınsan tanıdıım halen gorusuz.. En korkutucu olanı tam ters ıstıkametten gelen yuklu tıra barıyer parcası on camından gırıp yolcu koltuguna saplanıyor Yuce rabbımın ısı sofor abı yanına hep bırını alırmıs ogluda cok ısrar etmıs fakat almamıs kısmetın boylesı..
nıce resımlerı war tırın ıcındekı barıyer fılan ders demıyımde belkı kupe olur onlarıda yakında eklerım.. Corvette cok saglam bır aracmıs bunu gordum saselerı ana kafesınde aracın hıcbırsey yoktu ıcındekılerın bu buyuk kazaya ragmen burunları bıle kanamadı..
Karayolları raporunda 9 tane barıyer ayagını bıcmıs 3 tane barıyer vardı.. Hızlı sız dusunun en son xxx rakamlardaydım demıstı bana..
çok geçmiş olsun herkesi Allah kurtarmış
bari plakayı kapatsaymıssınız bu yazılanlar kanıt niteliğinde sonuçta. Gerçi 3 ay geçmiş kaskosu sigortası halledilmiştirde, 200 lü rakamlar falan filan şaşırtıcı bişey çıkmasın sonucunda
Valla büyük insanlık örnegi sizin bu yaptıgınız. Herkim olursa olsun yapardı ama bunu canlı canlı yaşamanız ayrı tabi. Büyük sevap.![]()
ben 2 yaşındayken babamın hatalı sollama yapması sonucu trafik kazası geçirmişiz. ben arka camdan yola fırlamışım şuan kafamda 15 dikiş var yarası apacık ortada.
orda beni ezmek yerine son anda durup alan ve en yakın hastaneye hızır gibi yetiştiren beyaz şahinli aileyle hala görüşüyoruz. yazları memleketimize davet ediyoruz ağırlıyoruz çok da iyi kaynaştık aile dostumuz oldular.
bu tür şeyler unutulmuyor.çok büyük sevap.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)