BAYRAMPAŞALI Nickli Üyeden Alıntı bi mercedes reklamımı bısey vardı aynı böle tunelde tavanlara cıkıyodu sende yapabılıyomusun öle bakam bant var vantüp falan var kanka tünel açılıyor daha , yoksa yapariz
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
oraya koy 1 taypar 1 de s2k mis gibi senfoni işte
cem Nickli Üyeden Alıntı İstanbul-Ankara Yüksek Hızlı Tren CCCI Kons. İnönü Köseköy Tüneli, TBM'in şuan devam ettiği tünel , delmeye devam ; burdaki fotodaki alet (hidrolikler falan gördüm), kendi delip sonra demirini betonunu koyup devam eden aletlerden mi?
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
mody Nickli Üyeden Alıntı burdaki fotodaki alet (hidrolikler falan gördüm), kendi delip sonra demirini betonunu koyup devam eden aletlerden mi? Aynen , Segment dediğimiz beton+çelik kalıbı kendi yerleştirip tam gaz devam Herreknecht'in tbmi. NATM yönteminden daha eglenceli
@Berkin ; Lens olarak ne kullanıyosunuz, bende araçları uzatarak çekmek istiyorum, ama 18-55le olmuyor, yada ben beceremiyorum
EMC
taytay Nickli Üyeden Alıntı berkin eline sağlık kardesim güzel çekimlr mustafa abinin sokak sanırım Aynen abi araçta serkan diye arkadaşın öyle makina yanımızdayken çekelim dedik durur halde birkaç kare Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı @Berkin ; Lens olarak ne kullanıyosunuz, bende araçları uzatarak çekmek istiyorum, ama 18-55le olmuyor, yada ben beceremiyorum Lens 10-20 kullandım geniş açı olduğu için böyle çekimler rahatlıkla yaparsınız
www.berkinmetin.com
Cem abi sende inşaat mühendisi miydin ? Aslında mekan hoşmuş
Gökhan kankama hemen bir misilleme yapayım
Maşallah leonlar çok güzel
Charged & Supercharged
BERKİN Nickli Üyeden Alıntı Lens 10-20 kullandım geniş açı olduğu için böyle çekimler rahatlıkla yaparsınız tamam, çok teşekkür ederim
- K - ________ Dr.Ecu
Flickr | 500px
dogan çok çok iyi fotolar HULK un özellikle ellerine saglık
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
Leonlar ve Hulk kahramanının fotografları çok iyi..
Tango-1 never dies.
fotolar ciddi anlamda cok iyi yaa Elinize sağlık fena olmuş
☻/ /▌ / \
Drag fotoları süper olmuş cidden. Hulk fotosunda arkada bi arkadaş viteslere yardımıcı oluyo
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Forum Kuralları