Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
By
By
@BRETE ;
hayatı gerçek anlamıyla yaşayanlardansın abi, Allah bozmasın, maşallah
Edit: bu yorumum, fındık, fıstık, alkol vs. için değil,
yanlış anlaşılma olmasın![]()
biladerim ben hala hastayım kurtulamadım bi türlügeçenlerde bir tanede keh-p 8900 kıstırdım oda vitrinde şu an
eksik olma kardeşim imkanlarım elverdiğince hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum zaman çabuk geçiyor öyle mekanlara gidecek kadar lüksüm yok, benim mekan arabam yeri gelir sanayide yeri gelir deniz kenarında neresi hoşumuza giderse orda takılırıziçtiğimiz 2 bira birazda müzik, kafamızı kırar döneriz
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
[QUOTE=BRETE;5958429]biladerim ben hala hastayım kurtulamadım bi türlügeçenlerde bir tanede keh-p 8900 kıstırdım oda vitrinde şu an
O hangisi hatırlayamadım.Ekran çerçevesi ve grafikleri beyaz olan geniş ekran bi teyp vardı ondan mı?O model de efsanelerin arasındaydı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)