TT yeni jantlarıyla muhteşem görünüyor,güle güle kullanın.kocamanda maşallah.
OEM+
Delsol fotosu müthiş maşaAllah TR olduğuna zor inandım
TT harika olmuş maşaAllah onada![]()
SongürGarageTeam
Volkan çok güzel oldu valla maşallah.
Göbekteki yazıyı mavi yapmayı düşündün mü? Sticker mı boya mı gözemedim fotolardan gerçi.
alıntıya HAYIR...
teşekkür ederim
erhan'ım sticker değil, direk verniğin altında boya o kırmızı göbek. ben de mavi yapmak istiyorum ama stickerla birebir ölçüde rotiform yazısı çıkartıp üstüne yapıştırabilirim ancak. o da baya zor olabilir. fikrin varsa açığım
aslında dediğiniz mantıklı ben de bu yüzden baya bi araştırdım.
ttforum.co.uk 'den baya takip ediyorum, tt ile ilgili baya araştırdım ön 9 arka 10 olacak şekilde sıkıntısız kullanan çok kullanıcı var. tabi bu kullanıcılar türkiye yollarında değiller o da bi gerçek
bu sene vagfest yapılsa da katılsak![]()
Rötuş boyası ve ince bir fırca işe yaramaz mı acep? Stickerla olmaz bence de, sonuç güzel olmaz gibi.
alıntıya HAYIR...
düşüncelerin için teşekürler benim öle tek olma gibi bir idealim yok gözüme hoş görüneni yapmayı tercih ediyorum aldığım günden bu yana birçok iyileştirme yaptım delsollerin mazisi çok karanlık gün yüzüne çıkmaya başladılar yavaş yavaşgökhan abinin arabasıda çok emek verilmiş gerçekten çok çok güzel bir delsol gerçektende maşallah onada
sağol tekrar...
Yakınlarda epey bir çektim : )
Topluca link atıyorum.
http://www.techturkey.com/forum/otom...vva-candy.html
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
arabaya bişey olursa adam senden bilecek özgür![]()
bu da benden olsun amerikan parklı (yeni taktım içi led )lada vega yeni boyandı sayılır aheste aheste topluyorum
amanın skandallll sol far buhar yapmış
![]()
LADA 2110 TRACTOR
RUSSİAN POWER
masallah vega lar iyidir 99 dan 2005 e kadar bizde bindik kum gri renginecokta iyi gidiordu ozamanlar 200 ü deviriyordu. saglamdır yagına suyuna bakıp uzun süre binnersin buna
![]()
Biraz daha kafadan basma sansın varmı yoksa dip mi
#KGdetanirlar
arkadaki amerikan olmamış bir de daha gösterişli bir jant lazım vegaya maşallah..
Asıl sancı uyandığında..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)