Yok yahu ne pkk sı Allah korusun. Ayrıca o renkler aslında kürt halkını temsil ediyor , şerefsizler , örgütü halka mal etmek adına o renkleri kullanıyor , yine de gine, jamaica, kamerun, senegal benzetmesini tercih ederdim![]()
Kırmızı jetta , ankara 8. cadde de galerici arkadaşımın.. Siyahtı ,kırmızı kaplama yaptı.. Yakından çok daha iyi , işçilik çok fazla.. İçi özellikle
Siyah hali....
Huzura kavustukBirazcik minciklayinca 'dadindan yinmez' moduna girecek gibi, aldigima cok memnun oldum
![]()
Tarık hayırlı uğurlu olsun
kazasız belasız güle güle kullan
clk nın her kasası çok güzel
senin elinde değişik birşey olur şimdi bu
yakıt ne alemde merakımdan soruyorum![]()
Yok yahu fazla minciklamayabilirim, cidden boyle guzel geliyorAllah razi olsun Burak
Hic akici yola girmezsem 13 civari yakiyor, kosebaslarinda yanlayim edeyim dersem 15 oluyor bu rakam. Akici sehirici dolaninca 11-12 arasi, yine azcik kosebasi olaylariyla 13 oluyor bu da.
Bursa'dan gelirken 5km sehiricinde kaldim 15 ortalamaydi sonra yla ciktim 70-80-90 sabit geldim 100'u hic gecmemis olabilirim7.3 yakti. hiic ara hizlanma yapmis olmasam duz 7 yapardik heralde
Bugun bombos sahilden hafif seri olarak Kavacik-Uskudar yaptim, sonra Camlica'ya, 13 civari ortalamydi, gelirken 90 sabit geldim eve girince 9 kusurlere indi ortalama.
sahibindene baktım
benimkini versem 2001 200bin kmlerde alabiliyorum
ama almak değil bakmak lazım ben bakamam
reprezant stlyle devam ediyorum ben
şaka bi yana tekrardan hayırlı olsun
değişim hallerini prof. fotolarla merakla bekliyoruz
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)