CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı sizinle ticaretimiz olduda ne alıp ne verdim hatırlamıyorum valla kardeşim bir çok kişiylen ticaretimiz oldu valla bende hatırlamıyorum ya
61 DF 161 TOLEDO 61 EL 206 206 GTl ( SOLD ) 61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD) 61 EL 585 206 HDİ (SOLD) 61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
cix boy Nickli Üyeden Alıntı başına geleceklerden habersiz garajda dinlenemede cupramız Maşallah, dinlendiği yeter çıksın artık garajdan
koRay* Nickli Üyeden Alıntı Maşallah, dinlendiği yeter çıksın artık garajdan sabır kardeş sabır
Yeni aldığım makine ile deneme 1 foto çekeyim dedim İmza hakkında yorumlarıda bekliyorum :s
Bu da benden olsun.
hüsor Nickli Üyeden Alıntı Berkaaayyyy naptın seeen kocaman maşallaaah Azıcık dumanladıkkk kardeşim sağoll
maşallah berkay ne kadar duman o kadar randuman
B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Birazcık dumandan ne olur [IMG]http://i.imgur.com/mJFvq.jpg Süper olmuş benimde çekmem lazım çok hoşuma gitti
..............................................
ismail sarpkaya Nickli Üyeden Alıntı maşallah berkay ne kadar duman o kadar randuman Duman iyidir sinekleri temizler berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Süper olmuş benimde çekmem lazım çok hoşuma gitti Yap adaş
[IMG][/IMG]
maşallahh rexse başka fotoları yok mu kardeşim ?
PROSTOCK GARAGE SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
crx e maşallah
rex full orjinal sanırım..maşallah yaa..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları